jurek___ Napisano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 To powiedzcie mi co mam robic? Walczyc o to czy sobie odpuscic?
Jackie Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 I bron Boze nasz wszystkich przed Obama. Zakładając że wybory prezydenckie wygra demokrata i biorąc pod uwagę że notowania Obamy wciąż rosną, jeżeli tylko nie popełni kardynalnego błędu podczas kampanii to szanse ma spore. Ma znakomitą prezencję, przystojną, wykształconą i wyszczekaną żonę i jest świetnym mówcą. Ma dwie urocze córeczki. Młody, energiczny, niesplamiony skandalami polityk, który ma szansę poprawić wizerunek USA na świecie. I tak na niego nie zagłosuję choć go lubię jako faceta.
Jackie Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 To powiedzcie mi co mam robic? Walczyc o to czy sobie odpuscic? Studia w USA to nie będzie zmarnowany czas, nawet gdy koniec końców zdecydujesz wrócić. Na studiach możesz nawiązać kontakty zawodowe które pomogą w późniejszym zalegalizowaniu stałego pobytu. Poczytaj raz jeszcze link który wkleiłam wcześniej (ten z artykułem o GC po wizie F1).
jurek___ Napisano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 kończmy o polityce. walczyc o to czy odpuscic. a jak walczyc to od czego zaczac i jakie mam szanse
kubakj Napisano 29 Maja 2007 Zgłoś Napisano 29 Maja 2007 I bron Boze nasz wszystkich przed Obama. Zakładając że wybory prezydenckie wygra demokrata i biorąc pod uwagę że notowania Obamy wciąż rosną, jeżeli tylko nie popełni kardynalnego błędu podczas kampanii to szanse ma spore. Ma znakomitą prezencję, przystojną, wykształconą i wyszczekaną żonę i jest świetnym mówcą. Ma dwie urocze córeczki. Młody, energiczny, niesplamiony skandalami polityk, który ma szansę poprawić wizerunek USA na świecie. I tak na niego nie zagłosuję choć go lubię jako faceta. Ja tez mam znakomita prezencje, jestem przystojny, wyksztalcony, moja zona jest wyszczekana zbytnio az nad to, a mowca tez swietnym jestem. Jeszcze 2 corek nie mam, ale mlody, energiczny i zadnych skandali nie rozpetalem, wiec moge zostac prezydentem!! To jest polityka, a nie wybor mistera roku!!
Jackie Napisano 30 Maja 2007 Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 To jest polityka, a nie wybor mistera roku!! Taaa, Kennedy też został prezydentem dlatego że był dobrym politykiem
kubakj Napisano 30 Maja 2007 Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 To jest polityka, a nie wybor mistera roku!! Taaa, Kennedy też został prezydentem dlatego że był dobrym politykiem Bardzo dobrym.
jurek___ Napisano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 a więc może lepiej studiować w kanadzie? skoro usa nie chcą już imigrantów.
jurek___ Napisano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 jakiś czas temu słyszałem że meksykanie jadą do iraku jako us army a po powrocie dostają chyba green card albo obywatelstwo. czy ktoś o czymś takim słyszał?
sly6 Napisano 30 Maja 2007 Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 jurek___ a czemu nie masz odrazu zlozyc papierow na pobyt staly do Kanady,majac staly pobyt studia masz troche tansze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.