tojan Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Czy wogole na bezplatny serwer przeniesc tylko czy archiwum bedzie ??? Tutaj problemem nie jest sam serwer a prawa do domeny. Prawa do domen sa trudnym tematem i nawet duze korporacje czesto maja problemy z odzyskaniem domen, ktore powinny do nich nalezec. Cala baza forum i wszystkie strony sa zachowane, wiec predzej czy pozniej forum zostanie przywrocone
GAZDA Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 jak można stracić domene? :evil: tak o? :? ktoś tam jakiś przekręt musiał zrobić... :roll:
miles Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 Mozna zmienic nazwe piszac Ewisa a nie Ewiza prawie to samo
Ana169 Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 SZkoda,że nasza ewiza padła....oby ktoś przywrócił tamto forum....bo naprawde tutaj jest nie za ciekawie:/ Tylko dlaczego to musiało przytrafić się akurat teraz,przed moim odlotem......ehhh
Dorothy Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 Ech.. no mi też tęskno, za ewizą, bo zadomowiłam się już tam, a i mój wylot zbliża się wielkimi krokami. Ale faktycznie dobrze znać już jakieś konkrety, oby szybko udało się przywrócić naszą EWIZE... :roll:
karolcia Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 Hej ludziska! Nie mówcie, że to koniec z Ewizą :?: :shock: :placze:
sly6 Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 a kto powiedzial ze to koniec? :wink: jak macie jakies pytania w zwiazku z wyjazdem oraz z wizami to mozecie tutaj pisac dopuki to sie nie wyjasni widze ze pare osob przybylo z ewizy , witam Ich na tym Forum
marlen_cia Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 Mi osobiście też to forum niezbyt się podoba, kurcze czekałam na aktywację konta chyba 3 dni. Ewiza jest wg mnie bardziej przyjazna. Oczywiście bez urazy :wink: Też tęsknię za Ewizą. Mam nadzieję, że szybko wróci. Oby tylko załe archiwum im się uchowało, bo jak nie to echh biada! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów tutejszych i Ewizowych
karolcia Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 widze ze pare osob przybylo z ewizy , witam Ich na tym Forum dzięki za powitanie pozdrawiam
Dorothy Napisano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2007 To i ja się grzecznie przywitam - dzień doooooobry
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.