Jackie Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 Nie rozumiem dlaczego wkurza was jak ktos sie cieszy ze dostal wize Czytanie ze zrozumieniem to podstawa gdy się chce brać udział w dyskusji Nikomu nie przeszkadza czyjaś radość z uzyskania promessy, tylko sposób w jaki to wygląda. Dział jest zatytułowany "Rozmowy z konsulem", tymczasem 99% zawartości postów to tańczące banany. Co za problem zrobić jeden przyklejony wątek gdzie można sobie gratulować do woli? W ten sposób ułatwi się życie tym, którzy wchodzą po to żeby dowiedzieć się jak wygląda rozmowa z konsulem, a nie po to by brać udział w imprezce. Powtarzające się wątki niosą jeszcze jeden problem. Stali bywalcy po pewnym czasie już olewają odpisywanie (bo ileż można), a nowi i gorliwi często wypisują tam głupoty. Nieświadomie, ale czasem jak się to czyta to włos staje dęba na głowie
Bad Boy Napisano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 Bad Boy vel MisiekLDz juz spakowany i zwarty do wyjazdu? Aviomarin przed lotem przygotowany? Baaaaaaaa zwarty i gotowy o 7 rano wylot ajjjj stres straszny ale jakoś to bedzie
miles Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2007 Monroe ty masz jakis kompleks widze z tymi puncikami Czyzbys zazdroscil ze ktos ma wiecej ? :shock: ? Sory ale mi sie wydaje ze na Ewizie nikt nie zwracal uwagi na te punkty . Pozatym co chcecie od bananowego tanca hah
monroe Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 Monroe ty masz jakis kompleks widze z tymi puncikami Czyzbys zazdroscil ze ktos ma wiecej ? :shock: ? Sory ale mi sie wydaje ze na Ewizie nikt nie zwracal uwagi na te punkty . Dlaczego miałbym mieć kompleks jeśli chodzi o punkty na ewizie? Prawda jest taka, że nie dostaje się ich za faktyczną pomoc, a jeśli tak się zdarzy to bardzo rzadko... (jak już napisałem, sam mam większość za wypowiedzi typu: "ależ dobrze nie mieć już sesji!") :roll: Widzę, że Ty również masz problemy jeśli o czytanie ze zrozumieniem chodzi IMO, dużo osób za bardzo do serca bierze sobie istnienie punkcików a potem robi się z tego kolejny bałagan. Pozatym co chcecie od bananowego tanca hah Jak dla mnie emotikony z ewizy są po prostu wieśniackie i tyle.
M.A.R.C.I.N Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 sam jestes wisniacki, a banany sa ok :wink:
miles Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 No niestety nie mam kompleksu z powodu punckiow ,tak bysmy moze zalozyli jakis klub . No a patrzac na emotki na tym forum to nie wiem chyba z GG skopiowane
monroe Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 sam jestes wisniacki, a banany sa ok :wink: Nie ma to jak "celna" i niezwykle "kulturalna" riposta... :roll:
miles Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 Rzeczywisice byla to bardzo celna odpowiedz ilustrujaca osobe powyzej
monroe Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 Rzeczywisice byla to bardzo celna odpowiedz ilustrujaca osobe powyzej Ojejku, dzieci... Powodzenia życzę
Agula Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 Raczej to drugie. Z moderatorów pamiętam: CDN, wiolę, wtorka, yennefer i jeszcze 2 osoby, których nicki mogę przekręcić... Ja sam do CDN vel sly6 nic nie mam. Jednak z moderatorów to on najczęściej jest na forum a jak zamknie-przeniesie 2-3 tematy na tydzień to wszystko. Inni właściwie w ogóle nie reagują, czasami dadzą jakieś ostrzeżenie, to wszystko. CDN byl jednym z najbardziej cierpliwych moderatorow! Zadko tacy sie trafiaja bo zazwyczaj na innych forach upominaja by nie zadawac pytania po razy enty kiedy jest wytluszczony podwieszony temat, ktory odpowiada na wszystkie pytania delikwenta Moze bylo tak, ze inni moderatorzy zagladali a nie odpowiadali? Przynajmniej tak bylo w moim wypadku. Zagladalam codziennie ( o ile nie bylam na wyjezdzie) jednak nie odpowiadalam z czasem na wiekszosc tematow bo i po co jak juz kilka osob wczesniej odpowiedzialo? Po drugie roznica czasowa jaka dzieli mnie od wiekszosci uzytkownikow sprawiala, ze zanim ja weszlam na forum, CDN zdazyl zrobic porzadek On byl na tyle mily, ze zamykal watki. Ja, jezeli uwazalam, ze watek nie ma prawa bytu po prostu usuwalam a odpowiednia informacje wysylalam do autora tegoz watku. Osobisice mam nadzieje, ze ewiza powroci. Czy zmieniona czy nie - to tez bardzo zalezy od samej EWIZY. Specyfika tamtego forum byla taka jak ludzie. Czasami mozna cos przeczytac wiele razy a i tak ktos chce sie upewnic czy tak bedzie lepiej czy nie. Sama pamietam jak w momencie starania sie o promese czytanie EWIZY i tego forum dalo mi wiele odpowiedzi ale i tak bylam przerazona i wystraszona. I zapewne sama zadalam jakies "lamerskie" pytanie Bez urazy dla ludzi w pewnym wieku, ale zauwazylam, ze wlasnie to mlodsze pokolenie (licealisci, mlodzi studenci) niby tacy powinni byc obyci w internecie a zasad jakie ogolnie panuja na kazdym forum nie znaja. W koncu pewne podstawy sa na kazdym takie same. pozdrawienia dla uzytkownikow tego forum i ewizowcow Yennefer
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.