dianka Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2007 droga pani karino.przepraszam ze tak zameczam ale bardzo mnie zalezy na odpowiedzi od pani.prosze przeczytac mojego ostatniego posta.bo ja naprawde zalamana jestem i chcialabym cos dowiedziec sie co dalej.pozdrawiam
azrael Napisano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2007 droga pani karino.przepraszam ze tak zameczam ale bardzo mnie zalezy na odpowiedzi od pani.prosze przeczytac mojego ostatniego posta.bo ja naprawde zalamana jestem i chcialabym cos dowiedziec sie co dalej.pozdrawiam Wiza K1 Narzeczenska by ci dala 3 miesiacy legalnie w usa. Mozesz wrucic i ponownie sie starac na K1. Nie musisz odrazu slub na Narzeczeska.
sly6 Napisano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2007 a ile bedzie czekac na wize narzeczenska,chyba nie 2-3 miesiace a troche dluzej po drugie ile moze tak sie starac o ta wize bez podejrzen ze cos jest nie tak?
karina Napisano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2007 Wiza K1 Narzeczenska by ci dala 3 miesiacy legalnie w usa. Mozesz wrucic i ponownie sie starac na K1. Nie musisz odrazu slub na Narzeczeska. Dwa razy wiza narzeczenska? Jaka mamy gwarancje, ze dadza jej te druga wize K1 (nawet jesli wrocilaby w terminie)? Dokumenty wystawione przez te sama osobe wiec czemu nie pobrali sie w USA kiedy tam byla na pierwszej wizie K1? To jest ryzykowne. I dlugie czekanie, i koszty. I przede wszystkim nawet nie ma pewnosci, ze dadza jej te pierwsza wize K1. Ja bym nie szla ta droga, co nie oznacza, ze Dianka nie moze sprobowac.
dianka Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2007 Droga pani karino.wiec co ja mam zrobic?????czy jest dla mnie jakies wyjscie?pooprostu zalamka.jesli pani cokolwiek wie to bardzo prosze powiedziec.pozdrawiam.dziekuje jeszcze raz.niech bog pani we wszystkim wynagrodzi za te dobroc.
dianka Napisano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Września 2007 Takze sprawa ma sie tak: staram sie obecnie o wize h 2 b.W polowie pazdziernika mam miec wizyte w konsulacie. Moze sie teraz uda.Czy jest ktos w podobnej sytuacji?lub czy dostal ktos odmowe h2b? pozdrawiam!!!!
agagausia Napisano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2009 Jak sie w koncu skonczyla Twoja sprawa dianka bo jestem ciekawa??Ufam ze wszystko sie z czasem ulozylo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.