Skocz do zawartości

Boeing 787 Dreamliner

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

LOL :) Czad, jeden z moich ulubionych cytatow... A Dreamlinerem to mi sie zygac chce....

Popieram, Jose Arcadio Morales pokazał, że latanie na drzwiach od stodoły to nic w porównaniu z nim.

A co do Dreamlinera, ogłaszam rozpoczęcie sezonu na nowiny o tymże cudzie techniki. Strach włączyć TVN24, TVP INFO czy inne Polsaty. .Ostatnio zaatakowała mnie reklama LOTu mówiąca coś o najnowszej flocie na kontynencie. Ech, my Polacy, lubimy mówić w czasie teraźniejszym o przyszłości.

Napisano

Nie o najnowszej, ale o najmłodszej ;)

Wybacz, pamięć czasem zawodzi. Albo słuch. W sumie to nie pamiętam :rolleyes:

tak wlaczylem:

w CNN wywiad z pilotem dreamlinera: "Telepie mniej niz w innym samolocie"

Hahaha. No to oklaski dla pilotów powinny być mniejsze.

Poza tym to Dreamlineromania rozpoczęta:

http://przewodnik.onet.pl/foto/dokad-polecimy-dreamlinerami-lot,5305272,13122815,foto-male.html

Posadźcie jeszcze tylko Wronę za stery i wszystkie portale padną od nadmiaru informacji.

Napisano

Oklaski będą mniej slyszalne, bo samolot jest bardziej wyciszony :D

Swoją drogą tak się reklamują najnowszymi samolotami i najmłodszą flotą... Ciekawi mnie tylko, jak długo wytrzymają konkurencję na rynku. Nowe samoloty to jednak nie wszystko. Ale oni chyba o tym nie wiedzą... ;)

Napisano

Oklaski będą mniej slyszalne, bo samolot jest bardziej wyciszony :D

Swoją drogą tak się reklamują najnowszymi samolotami i najmłodszą flotą... Ciekawi mnie tylko, jak długo wytrzymają konkurencję na rynku. Nowe samoloty to jednak nie wszystko. Ale oni chyba o tym nie wiedzą... ;)

Czyżbyś Joanno myślała niechcący o załodze szumnie nazywanej cabin crew? :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...