Skocz do zawartości

* * - - - 1 głosy

Pittsburgh (pennsylvania)

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bellapl

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 11 grudzień 2010 - 17:07

Witam :) Kochani czy może ktoś z Was mieszka lub mieszkał w Pittsburghu? Interesuję mnie to jak tam się żyje, czy jest w miare bezpiecznie, czy nie ma problemów z pracą? Pytam, ponieważ chciałabym się tam przeprowadzić w niedalekiej przyszłości. Z góry dziękuje za wszystkie informacje.

Pozdrawiam Adrianna

AdSense

• Advert

#2 kig

• Użytkownik
  • 87 Postów:

Napisano 12 grudzień 2010 - 02:27

Ada,
Pittsburgh znam z czestych wizyt tam u znajomych. Akurat tam gdzie oni mieszkaja jest ladnie, czysto, przyjemnie i bezpiecznie. Ogolnie miasto wydaje mi sie bardzo przyjazne..
a problemy z praca.. no coz, teraz chyba sa jednak wszedzie...?

#3 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18786 Postów:

Napisano 12 grudzień 2010 - 16:06

praca jaka,gdzie,legalna czy nielegalna,ktos wrazie czego pomoze czy tez,,jak ze znajomoscia jezyka?co sie umie ..
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

#4 Bellapl

• Użytkownik
  • 2 Postów:

Napisano 13 grudzień 2010 - 03:19

Strzelam, że to pytania do mnie :)

No więc jeśli chodzi o prace to nie wiem, myślałam na początek o kelnerowaniu, sprzątaniu? Nikogo w stanach nie mam więc raczej na pomoc nikogo liczyć nie mogę. A jeśli chodzi o język to znam w stopniu komunikatywnym. Moje umiejętności to tworzenie stron internetowych, grafika internetowa.

AdSense

• Advert

#5 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18786 Postów:

Napisano 13 grudzień 2010 - 13:15

pytanie bylo do Ciebie ale czy bedziesz miec ssn ,pozwolenie na prace?
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

AdSense

• Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych