neroj Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Czy samochody w Hameryce mają 12 V w zapalniczkach samochodowych i czy wtyczki są takie jak w Europie? Biorę ze sobą nawigację samochodową i nie chcę się naciąć
katlia Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 mam 2 samochody i zaden nie ma zapalniczki... poniewaz nie palimy nawet nie zauwazylam dopoki przyjachal brat cioteczny z Polski chcial zapalic a tu klops
sly6 Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 sa tez i takie samochody co maja 2 gniazda,,1 to zapalniczka a druga to na takie sprawy jak GPS,TV
mpbc Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 mam 2 samochody i zaden nie ma zapalniczki... poniewaz nie palimy nawet nie zauwazylam dopoki przyjachal brat cioteczny z Polski chcial zapalic a tu klops Czasami brak jest samej zapalniczki, ale nie spotkałem się by nawet nie było dziury
Magnum Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Osobiście nigdy nie widziałem samochodu bez gniazda zapalniczki a widzialem z zapalniczka i dodatkowym gniazdem. :]
Jim Beam Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 mam 2 samochody i zaden nie ma zapalniczki... poniewaz nie palimy nawet nie zauwazylam dopoki przyjachal brat cioteczny z Polski chcial zapalic a tu klops Co to za auta? Oba moje auta maja zapalniczki a F 350 sasiada ma zapalniczke i dodatkowy "power point".
Jackie Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 W naszym samochodzie też nie ma zapalniczki. Wiem na 100%, ponieważ niestety palę. Nigdy wprawdzie nie jaram w samochodzie, ale czasem mnie nachodzi na dymka przed jazdą - jak nie mam przy sobie zapalniczki to klops Nasz samochód to Dodge Caravan.
FUGAZI Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Czy samochody w Hameryce mają 12 V w zapalniczkach samochodowych i czy wtyczki są takie jak w Europie? Biorę ze sobą nawigację samochodową i nie chcę się naciąć Z ciekawości, troche nie na temat: jakiego GPS używasz? Mape US miales wgrana od razu czy sciagnales pozniej?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.