KW Napisano 24 Września 2008 Zgłoś Napisano 24 Września 2008 A wiec jest taka sprawa, ze zaczynam zabierac sie za wysylanie calej dokumentacji na GC i .... potrzebna mi jakas tak forma o szczepieniach. Wie ktos cos na ten temat? bo jakies badania potrzebne ale co i jak... Pomocy:) Potrzebne ci sa tylko szczepienia beda cie probowali przekonac ze potrzebujesz wiecej, tzn cale badania, ale ty je mialas w polsce przed K1, wiec potrzebujesz tylko szczepienia umow sie na wizyte do lekarza imigracyjnego z listy USCIS on ci wystawi zaswiadczenie na odpowiedniej formie przyda sie karta szczepien z Polski, tlumaczona jesli lekarz nie jest polakiem powodzenia Krysia
Natussia Napisano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 24 Września 2008 A znasz moze strone z lista lekarzy do jakich moge sie udac? Wielkie dzieki, bo rozne wypowiedzi czytalam i sie poglubilam juz.
ella Napisano 24 Września 2008 Zgłoś Napisano 24 Września 2008 https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=of...office_type=CIV
sly6 Napisano 24 Września 2008 Zgłoś Napisano 24 Września 2008 Natussia bo powinnas czytac takie posty i tematy ktore mowia o K-1 i wtedy sie nie pogubisz .To tak jak ktos czeka na GC w USA a w Polsce mial juz badania zrobione na pobyt staly,wtedy po co go badac jeszcze raz .
Natussia Napisano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 24 Września 2008 Wlasnie czytalam pare tematow na ten temat i kazdy inaczej pisal wiec mozna sie poglubic. Musze miec jakies badania, bo te co w Polce robilam nie mam ich nawet bo musialam oddac. Dzieki za odp.
KW Napisano 24 Września 2008 Zgłoś Napisano 24 Września 2008 NIE musisz miec badan, jestes na K1 te co oddalas na lotnisku w brazowej kopercie powinny byc teraz w urzedzie imigracyjnym i czekac na reszte twoich dokumentow (zakladajac ze maja porzadek w papierach ) potrzebujesz tylko szczepienia, chyba ze robilas szczepienia w polsce u imigracyjnego razem z cala reszta Krysia
Natussia Napisano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2008 Jak bylam na badaniach w Polsce to lekarz nie kazal mi robic zadnych szczepien, wiec nie wypisal mi tej karty. Wiec chyba teraz musze isc tutaj, tylko nie wiem czy musze tlumaczyc karte szczepien z PL jak pojde do lekarza, bo raczej nic z niej nie bedzie rozumiec...
ella Napisano 25 Września 2008 Zgłoś Napisano 25 Września 2008 Natusia, gdzie ty mieszkasz? Nie ma tam zadnych polskich lekarzy z listy USCIS?
Jackie Napisano 25 Września 2008 Zgłoś Napisano 25 Września 2008 Lekarz może być nawet z księżyca Nazwy szczepionek są międzynarodowe. Można dla świętego spokoju zrobić tłumaczenie i pokazać.
Natussia Napisano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Września 2008 Mieszkam w stanie NJ i wlasnie nie ma zadnego lekarza polskiego z listy albo nie wiem o tym . No pojde do zwyklego lekarza polaka przetlumaczy mi szczepionki i pojde wtedy do tamtego, zeby nie bylo..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.