adas_tworek Napisano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2011 Prison Break - szczególnie pierwsza seria.
hanysOPP Napisano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2012 Uwielbiam filmy i SERIALE wojenne (zwłaszcza IIWS). Więc polece 1.Kompania Braci 2.Pacyfik i amerykański kryminał "The Kiiling" nowy serial.
River Napisano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2012 Ja lubie: Hoarders Dollhouse Firefly Alcatraz 24 Once upon a time
Shady Napisano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2012 Chyba nikt jeszcze nie wspomniał o komediowym serialu : How i met your mother, na nudne wieczory poprostu idealny! Codziennie zanim sie połoze spać sobie oglądam po 3-4 odcinki A tak poza tym to naprawdę polecam South Park, Prison break, Lost i oczywiscie Californication!
Aleksandra82 Napisano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2012 na początek 2012: komediowe: zdecydowanie The Big Bang Theory, Raising Hope i 2 Broke Girls (plus animowane tj. South Park, ale mają przerwę) kompletnie wciągnął mnie Homeland, tęsknię za Lie to me. House, Alcatraz zapowiada się ciekawie, Sons of Anarchy... babskie: Grey's Anatomy, Private Practice i Desperate Housewives. Prison Break, Lost i 24 już się skończyły i mój faworyt Nip/Tuck ((
River Napisano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2012 na początek 2012: komediowe: zdecydowanie The Big Bang Theory, Raising Hope i 2 Broke Girls (plus animowane tj. South Park, ale mają przerwę) kompletnie wciągnął mnie Homeland, tęsknię za Lie to me. House, Alcatraz zapowiada się ciekawie, Sons of Anarchy... babskie: Grey's Anatomy, Private Practice i Desperate Housewives. Prison Break, Lost i 24 już się skończyły i mój faworyt Nip/Tuck (( Przypomnialas mi -Lie to me-uwielbiam:)
pacio177 Napisano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2012 ja lubie Desperate Housewives szkoda ze juz sie koncza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.