Skocz do zawartości

Wiza K1 Same Zmartwienia

puma01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

to widze ze w tej samej sytuacji jak ja ;) ja juz prace mgr napisałam czekam na obrone w lipcu no interview tomorrow :( ale trzeba byc dobrej nadziei, my jak wysłąlismy papiery w styczniu to na poczatku kwietna juz były w warszawie no i w czerwcu intewrview wiec w miare szybko z tego co widze powodzenia w pisaniu pracy :)

Napisano

Ja dostałam dzisiaj wize K1 nie było tak zle ogólnie co moge powiedziec to rozmowa odbywa sie przy okienku jak przy turystycznej tylko troszke inaczej sie to odbywa płaci sie na miejscu pobieraja odciski palcow no i pytaj mnie pytali kiedy sie poznalismy kiedy sie oswiadczył kiedy sie ostatni raz widzielismy no i tyle w sumie a potem powiedzieli ze petycja została zaakceptowana i w ciagu 5 dni dokumenty beda w domku no i zycze powodzenia wszystkim uwazam ze jezeli dokumenty sa juz w ambasadzie w Polsce i zrobi sie wszystko wg instrukcji to naprawde nie ma sie czego obawiac ;) pozdr

Napisano
Ja dostałam dzisiaj wize K1 nie było tak zle ogólnie co moge powiedziec to rozmowa odbywa sie przy okienku jak przy turystycznej tylko troszke inaczej sie to odbywa płaci sie na miejscu pobieraja odciski palcow no i pytaj mnie pytali kiedy sie poznalismy kiedy sie oswiadczył kiedy sie ostatni raz widzielismy no i tyle w sumie a potem powiedzieli ze petycja została zaakceptowana i w ciagu 5 dni dokumenty beda w domku no i zycze powodzenia wszystkim uwazam ze jezeli dokumenty sa juz w ambasadzie w Polsce i zrobi sie wszystko wg instrukcji to naprawde nie ma sie czego obawiac :) pozdr

Gratulacje Ela! A tak w ogole to ja juz swoja prace mgr napisalam i czekam na akceptacje :D

Napisano
Czy można nagrać na płytę CD bilingi telefoniczne i czy przyjmą to na rozmowie z konsulem?

Proszę o informację, bo za jeden miesiąc wyszło, aż 30 stron.

:)

U mnie na rozmowe wzieli tylko dokumenty ktore były podane na liscie zadnych nowych dowodow zwiazku nie ogladali wiec mozna cos przygotowac ale chyba raczej nie ma wiekszego sensu. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...