martusia20 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Witajcie! Chciałam się pochwalić, iż dzisiaj mój narzeczony dostał NOA2. Czas oczekiwania pomiędzy NOA1, a NOA2 to 4 miesiące:)
ela-ogonek Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Gratuluje to znaczy ze teraz dokumenty ida do Polski tak
martusia20 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 Tak, teraz czekam na paczkę z Ambasady:) no i...piszę pracę magisterską Powiem szczerze, że myślałam, że będzie do dłużej trwało.
ela-ogonek Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 to widze ze w tej samej sytuacji jak ja ja juz prace mgr napisałam czekam na obrone w lipcu no interview tomorrow ale trzeba byc dobrej nadziei, my jak wysłąlismy papiery w styczniu to na poczatku kwietna juz były w warszawie no i w czerwcu intewrview wiec w miare szybko z tego co widze powodzenia w pisaniu pracy
martusia20 Napisano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2009 No faktycznie szybko Wam poszło. To w takim razie trzymam kciuki za Ciebie jutro:) Może wpiszesz się w wątek o czasie oczekiwania? http://www.usa.info.pl/board/Czas-Oczekiwa...ons-t11969.html To zawsze jakieś dodatkowe dane i punkt odniesienia dla innych czekających:)
ela-ogonek Napisano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 Ja dostałam dzisiaj wize K1 nie było tak zle ogólnie co moge powiedziec to rozmowa odbywa sie przy okienku jak przy turystycznej tylko troszke inaczej sie to odbywa płaci sie na miejscu pobieraja odciski palcow no i pytaj mnie pytali kiedy sie poznalismy kiedy sie oswiadczył kiedy sie ostatni raz widzielismy no i tyle w sumie a potem powiedzieli ze petycja została zaakceptowana i w ciagu 5 dni dokumenty beda w domku no i zycze powodzenia wszystkim uwazam ze jezeli dokumenty sa juz w ambasadzie w Polsce i zrobi sie wszystko wg instrukcji to naprawde nie ma sie czego obawiac pozdr
EwaWarszawa Napisano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 Ja dostałam dzisiaj wize K1 nie było tak zle ogólnie co moge powiedziec to rozmowa odbywa sie przy okienku jak przy turystycznej tylko troszke inaczej sie to odbywa płaci sie na miejscu pobieraja odciski palcow no i pytaj mnie pytali kiedy sie poznalismy kiedy sie oswiadczył kiedy sie ostatni raz widzielismy no i tyle w sumie a potem powiedzieli ze petycja została zaakceptowana i w ciagu 5 dni dokumenty beda w domku no i zycze powodzenia wszystkim uwazam ze jezeli dokumenty sa juz w ambasadzie w Polsce i zrobi sie wszystko wg instrukcji to naprawde nie ma sie czego obawiac pozdr Gratulacje Ela! A tak w ogole to ja juz swoja prace mgr napisalam i czekam na akceptacje
EwaWarszawa Napisano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2009 Czy można nagrać na płytę CD bilingi telefoniczne i czy przyjmą to na rozmowie z konsulem? Proszę o informację, bo za jeden miesiąc wyszło, aż 30 stron.
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Nigdy jeszcze o takim czyms nie slyszalem aby ktos mial takie cos nagrane na CD i zaniosl na rozmowe,,wez pare kartek i juz..
ela-ogonek Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Czy można nagrać na płytę CD bilingi telefoniczne i czy przyjmą to na rozmowie z konsulem?Proszę o informację, bo za jeden miesiąc wyszło, aż 30 stron. U mnie na rozmowe wzieli tylko dokumenty ktore były podane na liscie zadnych nowych dowodow zwiazku nie ogladali wiec mozna cos przygotowac ale chyba raczej nie ma wiekszego sensu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.