Skocz do zawartości

Wiza K1 Same Zmartwienia

puma01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Ja dostałam dzisiaj wize K1 nie było tak zle ogólnie co moge powiedziec to rozmowa odbywa sie przy okienku jak przy turystycznej tylko troszke inaczej sie to odbywa płaci sie na miejscu pobieraja odciski palcow no i pytaj mnie pytali kiedy sie poznalismy kiedy sie oswiadczył kiedy sie ostatni raz widzielismy no i tyle w sumie a potem powiedzieli ze petycja została zaakceptowana i w ciagu 5 dni dokumenty beda w domku no i zycze powodzenia wszystkim uwazam ze jezeli dokumenty sa juz w ambasadzie w Polsce i zrobi sie wszystko wg instrukcji to naprawde nie ma sie czego obawiac :) pozdr

Ela,

to kiedy do nas przylatujesz :D

Napisano

ja rowniez musze sie pochwalic, ze otrzymalem wize i rowniez we wtorek :) zadnych dowodow nie chcieli, choc mialem po 3-5 z kazdego mozliwego, wzieli tylko dokumenty z listy i nic wiecej. konsul byl bardzo mily i mocno mnie zaskoczyl, gdy mowil po polsku bo spodziewalem sie calej rozmowy po angielsku. pytanka to jak dlugo sie znamy, jak sie poznalismy i ile zarabia narzeczona. teraz tylko paszport, i zaraz po tym bilecik jak najszybciej. yay!

Napisano

Również dołączam się do gratulacji! :D

Ja cały czas czekam na NOA2. Ale mieszkamy w małej wiosce, więc poczta tu działa znacznie wolniej :D

I śmiać mi się chce jak czytam Wasze posty, bo ja też cały czas pisałam pracę mgr, a obrona szykuje się na koniec czerwca lol :)

Ja jeszcze denerwuje się tą rozmową w ambasadzie, bo nigdy tam nie byłam. Podlegamy pod Kraków, a ja i tak miałam 14 lat jak ubiegaliśmy się o turystyczną, więc nawet do Krakowa nie jechałam tylko moi rodzice występowali w moim imieniu.

Napisano
ja rowniez musze sie pochwalic, ze otrzymalem wize i rowniez we wtorek :) zadnych dowodow nie chcieli, choc mialem po 3-5 z kazdego mozliwego, wzieli tylko dokumenty z listy i nic wiecej. konsul byl bardzo mily i mocno mnie zaskoczyl, gdy mowil po polsku bo spodziewalem sie calej rozmowy po angielsku. pytanka to jak dlugo sie znamy, jak sie poznalismy i ile zarabia narzeczona. teraz tylko paszport, i zaraz po tym bilecik jak najszybciej. yay!

Gratuluje to chyba my razem czekalismy na rozmowe :D powodzenia teraz tylko czekamy na pakiecik :D

Napisano
Gratuluje to chyba my razem czekalismy na rozmowe :) powodzenia teraz tylko czekamy na pakiecik :D

Hey! Ja czekam na zaproszenie z Warszawy-pod koniec maja wysłałam IV-F04 i DS-230 part I. Jeszcze tak dużo czasu nie minęło, ale widzę, że w Krakowie szybko działają!!! Niech odezwą się osoby startujące z dok. z wawy :D Ok?

Ja również mam obronę pracy mgr pod koniec czerwca!

Napiszcie dokąd lecicie dziewczyny i chłopcy (Saka). Do jakiego stanu. Ja wybieram się do Nevady i sprawdzałam ceny biletów z ciekawości i są naprawdę wysokie, jeśli leci się w kierunku zachodniego wybrzeża US.

Niech ktoś napisze czy urzędnicy w ambasadzie rozmawiają też po polsku. Kogo wy miałyście???

Napisano
12 sierpien :))) juz nie moge sie doczekac :D ale najpierw obrona pracy magisterskiej :( niestety

Ela będzie dobrze! Potraktuj obronę pracy magisterskiej, jak formalną wizytę u konsula ;) hi, hi, hi :D

Ela, powiedz mi tylko czy dałaś im też na miejscu tłumaczenia aktu ur. i zaświadczenia o niekaralności???

Buziaki!

Napisano
Ela będzie dobrze! Potraktuj obronę pracy magisterskiej, jak formalną wizytę u konsula :( hi, hi, hi :)

Ela, powiedz mi tylko czy dałaś im też na miejscu tłumaczenia aktu ur. i zaświadczenia o niekaralności???

Buziaki!

Ha ha tylko najpierw musze sie wykuc 100 pytan na obrone z ktorych losuje ale jakos bedzie, na miejscu oczywiscie biora od ciebie wszystkie dokumenty z pakietu czyli i akt urodzenia pamietaj zupelny !!!! świadectwo niekaralnosci dwie kartoteki zanzaczone :D ja placilam dwa razy bo mi sie pospieszylo no i pozostale dokumenty z listy zdjecia dwa paszport affidative of support i chyba to wszystko bo juz nie pamietam dokladnie pozdr :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...