Skocz do zawartości

Chicago Ach Chicago...

bigguy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

• Odpowiedzi 250
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

zastanawiam sie czy nie zrobic czegos podobnego o mnie.

niezle smiechy by byly,

bigguy jesli nadal zajmujesz truckowaniem to to cos dla Ciebie, - [pisalem o tym juz w vlogach o zyciu w us] - vlog o polskim kierowcy w us.

http://www.youtube.c...8/videos?view=0

tak ogladam czasem Adama i paru innych lecz nie za bardzo mam na to czas, aczkolwiek podobaja mi sie te vlogi i sam mam nadzieje cos takiego stworzyc

Napisano

tak ogladam czasem Adama i paru innych lecz nie za bardzo mam na to czas, aczkolwiek podobaja mi sie te vlogi i sam mam nadzieje cos takiego stworzyc

taaaaaaaak, ten vlog jest inny niz wszystkie....koles np zapala szluga i gada...czego nie spotkalem w innych....
Napisano

Jakiś czas temu, będąc w konflikcie z innym vlogerem, pięknie się zaprezentował w kilku filmikach. Grożąc np gwałtem i pobiciem. Szkoda, że tacy ludzie wyrabiają innym zdanie o Polakach...

• 4 miesiące później...
Napisano

trzeba ostro kombinowac, skoro cash is trash i tak ladnie system wypral ludziom mozgi przez co wszyscy wierza w wartosc papierowego smiecia i uganiaja sie za nim na codzien, tymczasem ja daze do tego zeby sie nie uganiac i nie pracowac dla pieniedzy bo to po prostu nie ma sensu. Najwiekszy przekret skorumpowanego systemu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...