KW Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 na samym dole w takiej grubej czarnej ramce na formularzu G-325A.i kolejne:/ .... na gorze na tym formularzu jest "file Number: A..." ja wpisalam numer z wizy narzeczenskiej ale na dole w tej grubej czrnej ramce jest Alien Registration Number, to to samo? a moze ja jeszcze takiego nie posiadam? moj numer ma 8 cyfr a gdzies wyczytalam ze powinien miec 9 ??? zalamka mnie lapie:( A number maja ludzie co juz maja zatwierdzone jakies dokumenty, na K1 masz taki numer, na turystycznej jeszcze nie masz jesli jestes na K1 to powinien byc gdzies w paszporcie (ja mialam odrecznie wpisany), albo na poprzednich Notice of Action (listach z immigration)
Neveah3022 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 ok...mam w paszporcie A(8 cyfr) tylko czy to jest file number czy Alien registration number czy to jedno i to samo? na formularzu G-325A raz pytaja o File Number A a na dole tego samego formularza pytaja o Alien Registration number. I nie wiem czy chodzi o ten sam numer Ile cyfr ma Twoj Alien Registration Number?
KW Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 A number to Alien registration number jesli przed czyms stoi A to to bedzie twoj A#
Neveah3022 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 a ile cyfr ma Twoj...bo moj ma 8 a jak probowalam zmienic adres przez internet to w formularzu bylo pytanie A# (9 numbers) i jak wpisywalam swoj to pokazywalo blad ze za malo cyfr
angie13 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja tez tak mialam i jak do nich zadzwonilam to kazali mi z przodu wpisac "0"
Neveah3022 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 super! dzieki za odpowiedz:) nadal tylko nie wiem kiedy wygasa moj status jako VISITOR. czy tak jak na I-94 czy tak jak wiza K-1?
kasia1981 Napisano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2009 angie13, sly6! Dzieki za komentarze. Pozdrawiam serdecznie!
karina Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2009 na samym dole w takiej grubej czarnej ramce na formularzu G-325A.i kolejne:/ .... na gorze na tym formularzu jest "file Number: A..." ja wpisalam numer z wizy narzeczenskiej ale na dole w tej grubej czrnej ramce jest Alien Registration Number, to to samo? a moze ja jeszcze takiego nie posiadam? moj numer ma 8 cyfr a gdzies wyczytalam ze powinien miec 9 ??? zalamka mnie lapie:( hahaha... ok, Alien number moze miec 8 albo 9 cyfr. Jesli masz 8 cyfr, a potrzebujesz 9 cyfr to dodajesz "0" na poczatku. Tylko na poczatku, nie na koncu jak to ludzie robia.
karina Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2009 super! dzieki za odpowiedz:) nadal tylko nie wiem kiedy wygasa moj status jako VISITOR. czy tak jak na I-94 czy tak jak wiza K-1? Twoj status jako visitor nie wygasa nigdy. Z prostego powodu: bo ty takiego statusu nigdy nie mialas. Wjechalas na wizie K-1 a nie na turystycznej, wiec status mialas inny niz turystyczny.
karina Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja tez tak mialam i jak do nich zadzwonilam to kazali mi z przodu wpisac "0" dokladnie tak.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.