Keyser Soze Napisano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2009 No mi tez sie przytafilo, ze przeprowadzilem sie do USA nawet o tym nigdy nie myslac czy nie majac w planach. Moja historia podlinkowana w sygnaturce, jesli komus sie chce czytac oczywiscie
nop Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 a czy 15latek moze startowac w loterii wizowej czyli np w dv 2011?
Joanna30 Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie. Pomijając fakt, czy dany kraj się załapał na loterię, czy nie. Jest za młody.
Joanna30 Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 18. Liczy się ukończenie szkoły średniej (12 lat nauki), bądź przepracowanie dwóch lat w niektórych zawodach (jest lista zawodów). Natomiast jeśli ojciec bierze udział w loterii i wygra, to jego żona i dzieci (do lat 21) też automatycznie otrzymują zieloną kartę.
nop Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 a czy osoba przebywajaca nielegalnie w usa moze startowac w loteri wizowej? tzn. pewnie moze, ale czy gdy zostanie wylosowana to dostanie zielona karte?
sly6 Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 nop to takiej osobie pozostaje slub z obywatelem aby dostac GC bo loteria ja nie obejmie..
ter Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 sly 6 loteria to jest gowno przyznaj to . jak nie sprawdz statystyki.
danio94klin Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 ter ale ty jesteś tępy... Loteria to jak dla mnie taki dodatek dla kogoś kto stara się o zalegalizowanie pobytu za oceanem, od której nie powinno się uzależniać swojej emigracji. A ty jak widać nadal nie możesz zrozumieć że oprócz głupich cyferek jest jeszcze coś... To coś nazywa się POLITYKA! -.- Nie wiem, może marzyłeś o wygraniu na takiej loterii ale niestety siły wyższe zniszczyły twoje marzenia, trudno to nie powód aby spamować poważne tematu swoimi głupimi komentarzami i zaczepkami, a na dodatek napastujesz administratora -.-
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.