KaterinaPetrova Napisano 24 Marca 2014 Zgłoś Napisano 24 Marca 2014 Niee, raczej upodobanie do tego imienia i nazwiska w wymowie. Raczej totalne przeciwieństwo. Cytuj
Paulina_89 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 A kto planuje leciec w okolicach polowy czerwca z Washington DC do Monachium? Bo jakos tak probuje sobie lot ustawic... Na tak dlugiej trasie chetnie z kims pogadam o bzdurach zanim usne (jesli w ogole) Cytuj
Femshep Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Napisano 31 Marca 2014 FYI: Lufthansa strajkuje znów od 2-4 kwietnia, sprawdźcie skrzynki mailowe i info na ich stronie - mnie właśnie odwołali lot z Monachium do SFO, którym miałam lecieć w środę... Plany na wakacje poszły się tym samym ***** Cytuj
andyopole Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Napisano 31 Marca 2014 No I ja sie w koncu wybralem. 11 maja PDX-AMS-WAW i nazad WAW-AMS-PDX 4 czerwca. Cytuj
Misuzu Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Napisano 31 Marca 2014 Pytanoe do tych, ktorzy wyemigrowali. Jak często latacie do polski? Tak z czystej ciekawości pytam Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Pytanoe do tych, ktorzy wyemigrowali. Jak często latacie do polski? Tak z czystej ciekawości pytam Raz w roku. Cytuj
jkb Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Przed emigracja latalem na trasie do USA i z powrotem mniej wiecej raz na miesiac. Wyemigrowalem w listopadzie 2012 i od tamtego czasu jeszcze do Polski mi sie nie udalo przyleciec. Wszystko w swoim czasie... Cytuj
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem tu piec lat I bylem raz. W maju lece znow. Wydatnie pomogla mi w tym tutejsza sluzba zdrowia. To przez nich tak rzadko latalem dotychczas ale tez dzieki nim w ogole lece bo bylem juz jedna noga po tamtej stronie i nie byla to wcale druga polkula... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi