KaterinaPetrova Napisano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Niee, raczej upodobanie do tego imienia i nazwiska w wymowie. Raczej totalne przeciwieństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justyś1984 Napisano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 ja 28.05 wawa-nyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 A kto planuje leciec w okolicach polowy czerwca z Washington DC do Monachium? Bo jakos tak probuje sobie lot ustawic... Na tak dlugiej trasie chetnie z kims pogadam o bzdurach zanim usne (jesli w ogole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Femshep Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 FYI: Lufthansa strajkuje znów od 2-4 kwietnia, sprawdźcie skrzynki mailowe i info na ich stronie - mnie właśnie odwołali lot z Monachium do SFO, którym miałam lecieć w środę... Plany na wakacje poszły się tym samym ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No I ja sie w koncu wybralem. 11 maja PDX-AMS-WAW i nazad WAW-AMS-PDX 4 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pytanoe do tych, ktorzy wyemigrowali. Jak często latacie do polski? Tak z czystej ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 2-3 razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Pytanoe do tych, ktorzy wyemigrowali. Jak często latacie do polski? Tak z czystej ciekawości pytam Raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Przed emigracja latalem na trasie do USA i z powrotem mniej wiecej raz na miesiac. Wyemigrowalem w listopadzie 2012 i od tamtego czasu jeszcze do Polski mi sie nie udalo przyleciec. Wszystko w swoim czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jestem tu piec lat I bylem raz. W maju lece znow. Wydatnie pomogla mi w tym tutejsza sluzba zdrowia. To przez nich tak rzadko latalem dotychczas ale tez dzieki nim w ogole lece bo bylem juz jedna noga po tamtej stronie i nie byla to wcale druga polkula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi