Mozaika Napisano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2014 30 września do Chicago przez Frankfurt - może ktoś leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2014 19 wrzesnia 9.00 KRK-WAW-ORD + ORD-JFK. Ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Czy ladujac na lotnisku w Chicago i mając 3,5 godziny wystarczy na przesiadkę? Czy zolta koperte oddaje w Imigration Office w Cicago, czy dopiero w NYC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2014 oddajesz w 1 porcie a wiec w Chicago i tam tez masz ta rozmowe,odcisku palcow a czy 3.5 godz starczy,powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2014 dzieki sly6 za odpowiedz...... dzieki sly6 za odpowiedz...... a jeszcze jedno pytanie, czy Walizki nadaje jeszcze raz? podejzewam ze tak bo inny alliance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia2 Napisano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2014 19 wrzesnia 9.00 KRK-WAW-ORD + ORD-JFK. Ktoś? Dziadkowie mojego Męża lecą 19.09. / 16:30 - WAW - ORD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Dziadkowie mojego Męża lecą 19.09. / 16:30 - WAW - ORD och ja okolo poludnia wylatuje z WAW. A miało byc tak pieknie :-) Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozaika Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Jejku, a jaka to żółta koperta? Ja nic takiego nie posiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Z zolta koperta przylatują do USA Ci, którzy wylosowali Green Card i inni imigranci. Turystow to nie dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalia1245 Napisano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Witam 29 wrzesnia lece do Miami z Berlina Tegel. Lece pierwszy raz i troche sie denrwuje Nie bardzo orientuje sie jak wyglada cala odprawa na lotnisku w Berlinie krok po kroku gdzie mam isc i czy wszystko bedzie napisane na bilecie czy tez bede musiala sledzic tablice... I tak samo jak juz wyladuje w Miami co mnie czeka ... Wiem ze nie ma juz i 94 jest tylko deklaracja celna. Prosze o pomoc jak to wyglada krok po kroku na lotniskach w Berlinie i w Miami. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi