sly6 Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 nie wolno palic takich papierosow i tak tez pisze w zasadach podrozowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diouf Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Oki, moze dam radę. Teraz lulu bo za 4 godz. trzeba wstać. Do zobaczenia w Seattle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaskader Napisano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam Może ktoś leci 25 lutego Wrocław-Frankfurt-Philadelphia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cutmiut Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Leci ktoś może pod koniec maja lub na początku czerwca WAW --> NYC Ja lecę pierwszy raz i szukam towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi94 Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Leci ktoś może pod koniec maja lub na początku czerwca WAW --> NYC Ja lecę pierwszy raz i szukam towarzystwa Lecę na JFK 12.06 przez Londyn, jak coś, to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cutmiut Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Lecę na JFK 12.06 przez Londyn, jak coś, to pisz kurde, wiza mi się kończy 14-tego i boje się odkładać wyjazd na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi94 Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 kurde, wiza mi się kończy 14-tego i boje się odkładać wyjazd na ostatnią chwilę no to na co czekasz? bo zakładam, że kasę masz, skoro tutaj piszesz najlepiej i tak lecieć samemu, będziesz bardziej otwarty na nowych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 no to na co czekasz? bo zakładam, że kasę masz, skoro tutaj piszesz najlepiej i tak lecieć samemu, będziesz bardziej otwarty na nowych ludzi Byl taki wierszyk o sojce, co to "za morze" sie wybierala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cutmiut Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Byl taki wierszyk o sojce, co to "za morze" sie wybierala... haha miałem wylecieć w marcu, później przełożyłem na kwiecień a teraz na czerwiec co zrobisz, tyle spraw do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluberry_pancakes Napisano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 15 czerwiec Kraków - Phoenix ( przesiadki Londyn, Chicago, albo Londyn, Nowy York) 30 wrzesień powrót z NYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi