Gość aneska22 Napisano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2015 ansska22 .. ja lece takze lotem do chicago ale dopiero 17 wrzesnia.. I jak tam? doleciałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2015 I jak tam? doleciałeś? Jakby coś nie dolecialo to byśmy wiedzieli. :-P W innym wątku pisał czy doleciałeś czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonhartus Napisano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2015 dolecialem, dolecialem:PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Lecę 7 listopada do NY , jakby ktoś leciał w tym terminie to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sweet Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Hej, lecę w listopadzie na 2 tygodnie z Dublina, ewentualnie z Londynu. Jeżeli ktoś leci w tym terminie to chętnie bym pojechał z kimś. I nie chodzi mi wyłącznie o przelot bo wiem że ciężki będzie mi znaleźć kogoś kto leci z Dublina/Londynu, ale przede wszystkim na miejscu by mieć jakieś towarzystwo wtedy zawsze raźniej i lepiej sobie poradzić. Jakby ktoś był zainteresowany to dajcie znać. hej a dokad lecisz? ja lece Aerlingusem 24 listopada z Dublina do Orlando Witam. Wybieram się ze znajomymi pod koniec stycznia do Orlando, wylot 27 stycznia, powrót 1 lutego. Znaleźlismy przez stronę skyscanner lot Lufthansą z przesiadką we Frankfurcie za niecałe 2500zł w obie strony. I teraz pytanie - czy sądzicie, że to rozsądna cena? Brać taki bilet? Czy wstrzymać się z zakupem, bo może pojawi się jakaś korzystniejsza oferta za jakiś czas? Pozdrawiam. ja za bilet Dublin-Orlando (bezposredni lot) placilam cos ok 500eur na osobe za bilet w dwie strony, lot z linia lotnicza Aerlingus ogromny plus to to, ze odprawa celna jest w Dublinie i ladujesz w USA i swobodnie wychodzisz z lotniska tak jakbys przyleciala lotem krajowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2015 CVG-DTW-NRT-TPE Nov 1 TPE-NRT-LAX-CVG Nov 6 Może ktoś leci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2015 hej a dokad lecisz? ja lece Aerlingusem 24 listopada z Dublina do Orlando ja za bilet Dublin-Orlando (bezposredni lot) placilam cos ok 500eur na osobe za bilet w dwie strony, lot z linia lotnicza Aerlingus ogromny plus to to, ze odprawa celna jest w Dublinie i ladujesz w USA i swobodnie wychodzisz z lotniska tak jakbys przyleciala lotem krajowym Hej, ja lecę do NY 7 listopada ale z Shannon , nie z Dublina. Też myslalem na poczatku zeby leciec na Florydę bezposrednio ale strasznie drogie te bilety byly 760 euro chyba, już taniej do NY z przesiadka w 550 euro mozna się zamknąć. Nie wiem kiedy kupowalas te bilety ale ja patrzylem chyba z 2 miesiace temu i cena byla jak wyzej tez Aer lingusem. Mam równiez pytanie w związku z biletami wewnątrz USA bo mam już bilet do NY ale chce lecieć na południe też w ciągu 2tygodniowego pobytu i na początku chciałem lecieć na florydę ale teraz postanowiłem że polecę do Nowego Orleanu i stamtąd pojadę na florydę autem lub busem i stamtąd polecę zpowrotem do NY. Z tym że planuję wyprawę i tak naprawdę nie wiem gdzie mi się będzie podobało a juz muszę kupić te bilety. Dlatego bardzo długo już się zastanawiam gdzie polecieć dalej i sprawdzam cały czas ceny i są ciągle takie same póki co (tanie). Boje się że kupię te bilety a na miejscu okaże się ze np, wolałbym zostać cały tydzień w Nowym Jorku albo plus 2 dni. Moje pytanie jest takie czy może te ceny wewnętrzne są w miare stałe i można je będzie kupić np na miejscu dopiero w podobnej cenie czy zdrożeją na pewno ?? No bo aż mnie to dziwi że w ciągu ostatnich 2 miesięcy te ceny się nie zmieniły w ogóle więc to raczej nie jest tak jak w europie że drożeją z czasem może jest inna tendencja w US ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konamb Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2015 13 listopada JFK-WAW 27 listopada WAW-JFK leci ktos? linie LOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick96 Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2015 20 listopada 6:20 Warszawa - Berlin 9.15 Berlin - Chicago Leci ktoś dodam że to moje 34 urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2015 20 listopada 6:20 Warszawa - Berlin 9.15 Berlin - Chicago Leci ktoś dodam że to moje 34 urodziny Dodaj ze flaszka bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi