margherita_s Napisano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 26.06, 6:55: Warszawa->Frankfurt->DetroitKtoś też leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roosee Napisano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Leci ktoś 6 sierpnia do Chicago przez Frankfurt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 codziennie sprawdzam jakie jest opóźnienie samolotu z warszawy i jakie jest opóźnienie do newarku i generalnie zazwyczaj jest tak ze jak jest spóźniony z wawy przykładowo 20 min. to i do newarku wylatuje 20 min później. tak oczywiscie swój bagaż odrazu nadaje do punktu docelowego! tylko mam jeszcze takie pytanie bo nie odróżniam tego, jest napisane że przyloty z polski sie odbywaja na terenie terminała A lub B ale jak zaglądam gdzie przyleciał ten mój samolot w rozpisce dniowej to zawsze jest napisane arrival 1, to mam patrzeć sobie mapki lotniska jakby z arrival 1 że będę wychodziła czy z tego terminału A/B ? wyloty do newarku/jfk odbywaja się zawsze z terminału E i tak jest tam kolejka która jedzie około 4 min. I jak Ci poszła przesiadka w ZRH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david9 Napisano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam, Leci może kyoś z Katowic do San Francisco przez Frankfurt 25.08.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mampodróż4 Napisano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Witam, wiem, że jeszcze dużo czasu ale spróbować nie zaszkodzi. Leci Ktoś Berlin - Dublin-Orlando Air Lingusem 19 listopada ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anjja Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam. Leci ktoś może pod koniec września lub na początku października Wrocław - Warszawa - Nowy Jork (JFK). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Believe131313 Napisano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 19 wrzesnia warszawa-new york Witam. Leci ktoś może pod koniec września lub na początku października Wrocław - Warszawa - Nowy Jork (JFK). Pozdrawiam 19 wrzesnia warszawa-ny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holksoft Napisano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2016 19 wrzesnia warszawa-new york 19 wrzesnia warszawa-ny o czym lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgoska5 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Witam! Czy leci ktos 14 wrzesnia 2016 (sroda) z Krakowa do Los Angeles przez Oslo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agaa80 Napisano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witajcie 13 listopada Warszawa-Paryż-JFK z Air France. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle na JFK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi