Tommy22 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 A mam jeszcze jedno pytanie czy jezeli numer który jej dałem SSN(ten osoby trzeciej) i poda mnie do rozliczenia ale czeka mi nie wysle to bede musiał sie z tego rozliczyc? czy nie? bo kasy powiedzmy nie dostane a do rozliczenia mnie poda, jak z tym jest?
gal Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 Jesli nie dostales kasy to i do rozliczenia cie nie poda.
karina Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 albo przysle Ci (tzn. tej osobie, ktorej SSN dales) na koniec roku ze jednak brales pieniadze gotowka - to wersja wielu kontraktorow. Nie musi tak byc, ale moze tak, i jakby nie patrzyl cos tam gotowka zarobiles.
malina64 Napisano 2 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2009 witam! mam problem z moim bylym pracodawca! jestem w usa nielegalnie. pracowalam w pewnej restauracji lecz po jakims czasie okazalo sie za pracodawca nie wyplaca pieniedzy, postanowilam wiec odejsc z pracy z tym ze wczesniej uprzedzilam go o swojej decyzji! liczylam na to ze na odchodne ureguluje zaleglosci, lecz niestety moj byly bos nie pojawil sie kiedy bylam ostatni dzien w pracy. jest mi winiem za 2 tyg. pracy. kiedy usilnie nachodzilam go i prosilam o nalezne mi pieniadze, zaczal straszyc mnie sadem i oskarzac ze po moim odejsciu zaczal tracic klientow i ze to przezemnie, bo wyrobilam mu zla opinie- co zupelnie jest nie prawda!!! obawiam sie ze sa to jego sztuczki aby nie wyplacic mi kasy i chce mnie nastraszyc!!! co mam zrobic w tej sytuacji??? jak odzyskac moje pieniazki???pomozcie mi prosze!!!
kubakj Napisano 3 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2009 Po tygodniu sie juz nie przychodzi do pracy jak nie placa i nie warto sobie dupy zawracac, bo wiecej stracisz na walczeniu.
gal Napisano 3 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2009 olej wszystko facet jakis typowy naciagacz mozesz ewentualnie napisac w bazarynce lub gdzie indziej gdzie sie da zeby ludzie sie strzegli bo nie robi dobrego wrazenia jedzie na cudzym grzbiecie rozslaw imie oszusta gdzie mozesz i zapomnij bo stracisz zdrowie
sly6 Napisano 3 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2009 malina masz to dobrze ze robiles 2 tyg za darmo,,sa takie przypadki ze sie robi 1-2 miesiace,cos tam boss placi a potem mowi ze nic nie da..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.