sly6 Napisano 2 Października 2009 Zgłoś Napisano 2 Października 2009 jak dobrze poszukasz to znajdziesz swoje miejsce na tej ziemi ,,powodzenia zycze
Bud Light Napisano 2 Października 2009 Zgłoś Napisano 2 Października 2009 Jeśli moja wypowiedź jest gdzieś za mało szczegółowa bądź też nieścisła, proszę dać znać... i dopytywać w razie potrzeby.... Dlatego zadalem te pytania... bo uwazam ze sa wazne a nie po to zeby dokuczyć, wyśmiać i żartowac Relax...... Paulina_89 and Good Luck
Paulina_89 Napisano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2009 Dlatego zadalem te pytania... bo uwazam ze sa wazne a nie po to zeby Relax...... Paulina_89 and Good Luck Uważasz, że są ważne? Ale nie wiem co ma zawód mojego narzeczonego, do mojej kariery zawodowej itp. A znamy się już tyle czasu, że wystaczy, by zdecydować się na ślub. Pozdrawiam i dziękuję. Przepraszam też za moja nerwowość
Paulina_89 Napisano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2009 jak dobrze poszukasz to znajdziesz swoje miejsce na tej ziemi ,,powodzenia zycze Dziękuję bardzo za wsparcie. Mam nadzieję, żę kiedy wydaję i wczuję się w 'klimat' tamtego kraju to już pójdzie bardziej z górki. Pozdrawiam serdecznie. Jeśli ktoś ma coś do dodania - zapraszam do rozmowy
katlia Napisano 2 Października 2009 Zgłoś Napisano 2 Października 2009 Sluchaj, jezeli lubisz jezyki, to zacznij (nawet teraz) uczyc sie hiszpanskiego. Jest to kluczowy tu jezyk obcy, zwlaszcza jezeli chcesz byc nauczycielka. Przyjedziesz do USA, przyzwyczaisz sie do kraju, doksztalcisz, poszlifujesz hiszpanski - i szanse sa dobre ze znajdziesz prace w oswiacie.
Paulina_89 Napisano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2009 to by sie nawet dobrze składało, bo na studiach moj drugi jezyk to hiszpanski dziekuje bardzo za rade
sly6 Napisano 3 Października 2009 Zgłoś Napisano 3 Października 2009 i tak w 2 dni znalazlas odpowiedz jakas co do hiszpanskiego to racja,ucz sie go
Paulina_89 Napisano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Października 2009 a no, nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogliście. Oczywiście tematu nie zamykam, może komuś w podobnej sytuacji się on przyda. Mam taką nadzieję. Przed wyjazdem czeka mnie dużo papierkowej roboty, więc planuję wszystko tutaj dokładnie opisać też. A nuż się jeszcze przyda.
sly6 Napisano 3 Października 2009 Zgłoś Napisano 3 Października 2009 mam taka mala prosbe jesli bedziesz miec czas oraz ochote to pisz na forum jak Ci idzie
Paulina_89 Napisano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 3 Października 2009 taki mam zamiar Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.