sly6 Napisano 18 Października 2009 Zgłoś Napisano 18 Października 2009 po co z tak daleka...Ukraina,Bialorus,.,,,zobacz ile dziewczyn-kobiet czeka na takie cos
adam2008 Napisano 19 Października 2009 Zgłoś Napisano 19 Października 2009 dziewczyny z Bialorusi i Ukrainy moga pojechac na Au Pair maja otwarte drzwi na wszystkie kraje tylko nie zawsze maja branie
pelasia Napisano 20 Października 2009 Zgłoś Napisano 20 Października 2009 z tego co widze to co roku ukrainki strasznie latwe sa, az i czasem wstyd jest, ze tak blisko nasze kraje sa polozone jak to widze. oczywiscie zdarzaja sie dobre dziewczyny ale z tych co przyjezdzaja do usa jest ich niestety mniejszosc. cytat padajacy z ust ukrainki na jednej z imprez na ktorej mialam przyjemnosc byc " on byl taki mily ze nas podrzucil na ta impreze, ze w ramach podziekowan przespie sie z nim dzisiaj " no po prostu kopara opada. to byly dziewczyny z work and travel, od tamtego lata faceci wrecz czekaja na okres wakacji i maja nadzieje ze ukrainki przyjada bo dla nich to czas na szybki numerek bez zobowiazan. oczywiscie uogolniam bo takze poznalam ukrainke z ktora mam kontakt do dzis i jest z niej zlota dziewczyna. cale szczescie polki maja dosc dobra opinie, nie naleza do najlatwiejszych, co az milo uslyszec, choc zdaje sobie sprawe ze nie wszedzie sie tak dobrze o nas mowi. pozdrawiam
Jim Beam Napisano 20 Października 2009 Zgłoś Napisano 20 Października 2009 z tego co widze to co roku ukrainki strasznie latwe sa, [bla,bla,bla] Wzruszyla mnie twoja historia ale co to ma wspolnego z tematem tego watku?
pelasia Napisano 21 Października 2009 Zgłoś Napisano 21 Października 2009 ciekawe co cie tak wzruszylo, bo ja jakos nie widze powodow...
Jackie Napisano 21 Października 2009 Zgłoś Napisano 21 Października 2009 z tego co widze to co roku ukrainki strasznie latwe sa, az i czasem wstyd jest, ze tak blisko nasze kraje sa polozone jak to widze. oczywiscie zdarzaja sie dobre dziewczyny Jak dla mnie nic złego w tym że ktoś lubi i uprawia seks, pod warunkiem że nikogo nie oszukuje.
gal Napisano 21 Października 2009 Zgłoś Napisano 21 Października 2009 I takim to sposobem od odmowy bycia obywatelem polskim doszlismy do tematu starego jak swiat
adam2008 Napisano 22 Października 2009 Zgłoś Napisano 22 Października 2009 a kto wie ile jest km z NY do LA ??
david7211 Napisano 1 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2009 z tego co widze to co roku ukrainki strasznie latwe sa, az i czasem wstyd jest, ze tak blisko nasze kraje sa polozone jak to widze. oczywiscie zdarzaja sie dobre dziewczyny ale z tych co przyjezdzaja do usa jest ich niestety mniejszosc. cytat padajacy z ust ukrainki na jednej z imprez na ktorej mialam przyjemnosc byc " on byl taki mily ze nas podrzucil na ta impreze, ze w ramach podziekowan przespie sie z nim dzisiaj " no po prostu kopara opada. to byly dziewczyny z work and travel, od tamtego lata faceci wrecz czekaja na okres wakacji i maja nadzieje ze ukrainki przyjada bo dla nich to czas na szybki numerek bez zobowiazan. oczywiscie uogolniam bo takze poznalam ukrainke z ktora mam kontakt do dzis i jest z niej zlota dziewczyna.cale szczescie polki maja dosc dobra opinie, nie naleza do najlatwiejszych, co az milo uslyszec, choc zdaje sobie sprawe ze nie wszedzie sie tak dobrze o nas mowi. pozdrawiam Ma ktoś jakiś kontakt do jakiejś Ukrainki, chętnie poznam, porozmawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.