Joanna30 Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 Ale dlaczego nieprawidłowy? Druki są na każdej poczcie jednakowe, co należy wpisać też już wiesz... Nie stresuj się tak, bo ten stres Cię zje podczas rozmowy z konsulem.
danik Napisano 9 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2009 za bardzo to wszystko kolego przeżywasz, wrzuć na luz
gacus Napisano 10 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2009 boje sie takiej sytuacji ze zrobie wplate na konto z poczty u mnie a oni stwierdza ze ten papierek jest nieprawidlowy albo cos innego sobie wymysla .. Nie martw sie kwitkiem z poczty. Ja jak poszedlem placic (dzien przed rozmowa) to Pani przy okienku wykryla blad. Zapytalem czy niemoge poprostu tego poprawic. Powiedziala mi ze to jest bardzo wazny dokument i musi byc "czysty". Pomogla mi, sama na nowo wypisala mi ten kwitek! W konsulacie nie byo z tym problemow. Widac nawet na poczcie mozna spotkac zyczliwe osoby hehehe;) Bez stresu biegnij na poczte
sly6 Napisano 10 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2009 druk oplaty jest prosty do wypelnienia ,,pamietaj aby wpisac tytul wplaty ...dobry numer konta
hciuku Napisano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Listopada 2009 nie bede pisal nowego posta bo to bedzie normalne zasmiecanie forum 20 Listopada 8.30 ;O o 5 musze wyjechac od siebie ;/ ciekawe czy ta pani z ktora rozmawialem jest tak samo ladna jak jej glos heh jakies jeszcze rady macie ?;> a te wszystkie wnioski to kiedy mam wydrukowac ..? czy czas ich wydrukowania nie ma znaczenia ?
danik Napisano 10 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2009 możesz wydrukować kiedy chcesz, choćby zaraz i niech czekają na 20 listopada a pani od infolinii raczej nie zobaczysz, jedynie ochroniarza, kobiete w okienku i konsula
hciuku Napisano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Listopada 2009 a to szkoda ;( to zero atrakcji przed rozmowa heh
Noname Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 Zauwaz ze w Warszawie o tej godziny beda wielkie korki - wez na to poprawke ;-)
sly6 Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 Noname On jedzie do Krakowa a nie do warszawy to raz mozesz wnioski drukowac przed sama rozmowa ,,znam takie przypadki ze ktos poszedl do biura ktore pomaga-kafejki i pare min przed sama rozmowa mial wydrukwane wnioski i bylo ok,,wazne aby podac wlasciwe wnioski sa osoby ze drukuja i po 10 razy wniosek bo cos nie gra a bierze sie ten co dobrze zostal wypelniony ps te osoby z infolinii moga byc w Poznaniu i maja tyle wspolnego z Ambasada co TY,,One tylko zapisuja osoby na rozmowe i mowia jakie druki miec ze soba...
hciuku Napisano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 ehhe dzieki teraz mam problem z ojcem .. strzelil focha bo umowilem sie na rozmowe jak on byl w pracy .. a ja nie chce jechac tylko z matka ojciec tez sie przyda .. ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.