sly6 Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 zeby Ich tylko wpuscili na teren Konsulatu.... Bo moga obejrzec Konsulat z ulicy a Ty sam idziesz na rozmowe
hciuku Napisano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 raczej wpuszcza bo jak rozmawialem z pania na infolini to sie pytala z kim bede i powiedzialem ze jestem niepelnoletni i rodzice beda ze mna. .. wiesz mam taka mala nadzieje ze jak bedzie matka i ojciec to konsul stwierdzi ze wszystko jest uzgodnione z rodzicami i mam silne zwiazki z krajem i dostane za pierwszym razem na 10 lat .. i bede mial juz spokoj do konca zycia ..
sly6 Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 A ta Pani Ci to zagwarantowala ze ich wpuszcza??z tego co pisza osoby to takie osoby jak 17 lat ida same na rozmowe chyba ze dziecko -ten 17 latek nie moze samo wejsc..ze rodzice sami tez leca wtedy sa wpuszczani.. i masz bardzo zle myslenie,,bys musial miec duze szczescie aby dostac wize na 10 lat...to ze masz rodzicow i ida z Toba niczego nie pokazuje ze masz silne zwiazki z Polska jak zle wypadniesz na rozmowie,,to Ty masz Konsula przekonac ze wrocisz a nie rodzice chyba ze leca z Toba...jesli tak by bylo to w 100% kazdy uczen taki jak Ty dostawalaby wize a jak jest to widac czasami na forum
danik Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 moim zdaniem rodzice nie zostaną wpuszczeni na teren ambasady, tam wchodzą tylko osoby ubiegające się o wizę, obywatele lub rodzice z mniejszymi dziećmi, skoro masz 17 lat to raczej pójdziesz sam, ale niczego nie można wykluczyć
BigRed Napisano 11 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 Jak ja byłam w KRK to 17latek sam wszedł, natomiast 15latka<z rocznika już miała 16lat> z rodzicem podeszła do okienka...
hciuku Napisano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2009 aha .. no sie zobaczy jak bede
pawel2611_del Napisano 12 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2009 hciuku to ile czekasz od momentu umowienia sie przez tel do momentu spotkania ? Slyszalem ze czeka sie 2-3 dni prawda ? Chodzi mi o Konsulat w Wawie...
hciuku Napisano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2009 jesli chodzi o Wawe to nie wiem bo tam nie podlegam .. ja umawialem sie na rozmowe w Krakowie i pani dala mi do wyboru dzien miedzy 16-30 listopada .. dam sobie date wybralem ... jedynie tylko godzine sama ustalila ..
ewelus171 Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2009 ja w wawie mogłam się umówić juz na drugi dzień i godzine też sama sobie wybrałam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.