sly6 Napisano 14 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2009 pawel zawsze tak bylo ze Warszawa czekala krocej(oosby podlegajace pod Warszawe) niz Krakow i czasami ktos w Krakowie musi czekac 1 tydzien a w warszawie Cie moga przyjac juz na 2-3 dzien
hciuku Napisano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2009 mam jeszcze jedno pytanko .. po co pani z ktora sie umawialem przez telefon na rozmowe poprosila mnie o adres email .. ?
danik Napisano 15 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2009 bo przychodzi ci na tego maila list z danymi itd.
hciuku Napisano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 w kiedy on przychodzi ? do czego potrzebne te dane ? ja dzwonilem w tamtym tygodniu chyba we wtorek i do tej pory nic mi nie przyszlo .. moze sobie zle zapisala email .. ;/ moze byc problem z tym ze nie dostane tych danych ?
sly6 Napisano 16 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 wazne abys przyszedl na czas,przyniosl dobrze wypelnione druki i mial oplate zrobiona
hciuku Napisano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 aha czyli ten email moge olac.. bo mam e mail xxxxxx.hciuku93@xxxxx.xxx i chyba to slowo "hciuku" napisala "chciuku" bo nie pamietam czy jej powiedzialem ze przez samo "h" .. no nic byle do rozmowy i wyjsc ucieszony he jeszcze 4 dni wlasnie musze jeszcze raz zobaczyc czy wszystko dobrze wypelnilem ostroznosci nigdy nie za wiele
sly6 Napisano 16 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 czasami tak bywa jak sie podaje e-mial ,,,to nie listonosz ze sie domysli jaki to mogl byc adres masz racje,,sprawdz druki
hciuku Napisano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 dzieki odezwie sie w Piatek jak mi poszlo ;]
hciuku Napisano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 dobrze ze jestem taki ostrozny bo znalazłem błąd w formularzu . poza tym chciałem sie zapytać czy w ds 156 pytanie 21 o tym czy uczeń .. wpisalem po pl uczen dobrze ? czy lepiej wypełnić po ang i wpisać student lub schoolboy lub schoolchild ? (nie jestem studentem tylko uczniem technikum)
danik Napisano 16 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2009 jak wypełniałeś po polsku to wpisz uczeń, nie mieszaj języków
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.