sly6 Napisano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku 2012
jaceklub Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 Aby uśmiech i życzliwość zawsze były z Wami, abyście na swojej drodze spotykali więcej dobra niż zła. Abyście byli zadowolenie z tego co macie i z tego co jeszcze będziecie mieli. Aby wasze marzenia spełniły się. Wszystkiego najlepszego w te Święta Bożego Narodzenia. !!!!!!!
Joanna30 Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 Ode mnie też wszystkiego najlepszego na te Święta i Nowy Rok!
pacio177 Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 Równiez zycze Wesołych Swiąt i szczesliwego Nowego roku aaa i powodzenia w loterii
aldi79 Napisano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....... aby wszyscy mieli jak najmniej problemow i spotykali sie tu z czystej przyjemnosci pozdrwowienia i podziekowania dla amninistratorow , ktorzy sie tu tak udzielaja jak i calej reszcie uzytkownikow !!!!
ilya_ Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Świeta zbliżają sie wielkimi krokami. Zaczne może ten koncert życzeń. Wszystkiego dobrego na święta i w 2013. Zapewne wiekszosc z Was widziala juz ten filmik prezentujacy wigilie w Radomiu. Krąży po polskim internecie. Aby Wasza wigilia tak nie wyglądala Na filmie typowe polactwo. Dziadostwo. https://www.youtube....be_gdata_player a tu koment do tego zdarzenia z jednej z lokalnych gazet: Echo Dnia informuje: "Chociaż organizatorzy miejskiej wieczerzy przygotowali posiłki dla około 4 tysięcy osób, to już po minucie stoły świeciły pustkami. Ludzie nie krępowali się wcale obecnością biskupa, czy setek świadków, tylko ładowali żywność jak leci do zawczasu przygotowanych toreb i siatek. Ci, dla których przygotowano jedzenie, ubodzy i bezdomni, bywali po prostu odpychani od stołu przez grupy osób, które w sposób zorganizowany czyściły stół z potraw i napojów".
haneczka019 Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2012 To i ja życzę wszystkim użytkownikom forum Wesołych Świąt, spełnienia marzeń i osiągnięcia wyznaczonych celów. Dla odmiany wrzucam filmik jaki nagrali z okazji Świąt BN pracownicy Ambasady USA w Warszawie, wraz z nowym Ambasadorem. Nieźle wyluzowani ludzie, banan nie schodzi mi z twarzy po obejrzeniu klipu . Miłego oglądania. http://www.youtube.c...&v=xm-iuIdp4vg#
ilya_ Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2012 tak, calkiem spoko klip ambasady, ja daje nowy link z mojego postu bo nie dziala... http://www.youtube.com/watch?v=BlRZJuEC67g
jkb Napisano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2012 Film z ambasady śwetny a 2:18 po lewej to chyba nasza miła Pani konsul, która mi wydała K1 Co do filmu z Radomia to się wypowiadać nie będę... Wesołych Świąt!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.