Ania_A Napisano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 No właśnie trochę szperam w necie na ten temat i wszędzie piszą tak jak mówicie: nie ma problemu z dwoma paszportami (stary+nowy). Tylko, że wszędzie piszą, że ważność starego się kończy, a nigdzie, że paszport jest jeszcze ważny przez kilka lat. I zastanawia mnie jedno tylko, czy właśnie z tego powodu nie będą robić żadnych problemów w NY jak wyląduję. W razie czego tam też mogę się prosto wytłumaczyć, ale jednak wolałabym przejść przez rozmowę bezproblemowo.
Ania_A Napisano 22 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2010 Jak tak przeglądam te wszystkie tanie-latanie.net, fruwac.pl itp itd to widzę, że są dość spore promocje. Czy takie promocje zdarzają się także w okresie wakacji czy tylko przed i po wakacjach? Bo słyszałam zdanie, że biura robią promocje w zasadzie głównie wtedy gdy mały ruch jest.
Rademedes Napisano 23 Marca 2010 Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 racja, jaki bylby sens robienia promocji w okresie wakacji, jesli i tak wiadomo, ze chetni sie i tak znajda
sly6 Napisano 23 Marca 2010 Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 to nie biura robia ale linie lotnicze malo kiedy mozesz spotkac promocje na same wakacje a jesli juz sa to jest malo miejsc lub tez masz nie zaciekawa podroz np dluzej czekasz na przesiadke
Ania_A Napisano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2010 racja, jaki bylby sens robienia promocji w okresie wakacji, jesli i tak wiadomo, ze chetni sie i tak znajda No w sumie racja No kolejne pytanie Przeczytałam gdzieś kilka m-cy temu, że w biurze LOTu w KRK można taniej kupić bilet niż na stronie. Czy to też są jakieś wybrane promocje czy to normalne?
sly6 Napisano 25 Marca 2010 Zgłoś Napisano 25 Marca 2010 to sa np wybrane promocje l..idz i sie dowiedz jakie sa sa promocje,co jest na tym bilecie,np czy mozna taki bilet zmienic itp
Ania_A Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2010 Powoli zaczynam grzebać w lotach do NYC na początku lipca. W sumie do tej pory cały czas brałam pod uwagę głównie LOT (z racji tego, że to mój pierwszy lot samolotem, a ten jest bezpośredni więc cały stres związany z przesiadkami odpada). Ale ostatnio wpadłam na stronę Finnair i widzę, że mają dużo mniejsze ceny za bilet. Podobnie z Aerosvit. I teraz moje pytanie: jakie macie opinie na temat tych linii lotniczych? Trochę poszperałam w necie i jeśli chodzi o te pierwsze to ocena jest OK, te drugie to różnie. Ale może ktoś z Was leciał którymiś i może coś doradzić? Aha! I jak jest z przesiadkami? Tzn czy lotnisko w Helsinkach i w Borispolu są "przyjazne i łatwe w obsłudze"?
sly6 Napisano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2010 Finair moj znajomy lecial i byl zadwolony z tego,,,nie mial zadnych problemow ..kiedys ludzie na wat lecieli tymi liniami bo byly tanie a co do Aerosvit to Oni lataj z Ukrainy.. a tutaj masz wykaz linii lotniczych i wykaz ocen: http://www.pasazer.com/wykaz.php http://www.pasazer.com/linia-lotnicza.php?lp=30 http://www.pasazer.com/linia,lotnicza-finnair-9.php
Ania_A Napisano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2010 Czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca w locie czy trzeba od razu kupować? Czy jeśli bilet jest ważny rok to czy mogę sobie przebukować w razie czego termin powrotu na kiedy chcę byle nie przekroczyć tego roku czy istnieje jakieś czasowe ograniczenie?
sly6 Napisano 12 Maja 2010 Zgłoś Napisano 12 Maja 2010 Czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca w locie czy trzeba od razu kupować? rezerwowac bilet mozesz teraz ale czasami trzeba taki bilet wykupic w przeciagu kilku godz a czasami 2-3 dni...To juz Ci powiedza tam gdzie bedziesz kupowac mozesz takie cos zrobic jak przebukowanie powrotu ale nie kazdy bilet da sie tak zrobic,to moze cos kosztowac i teraz albo duzoo albo mniej...I ten czas to ten 1 rok
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.