sly6 Napisano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2010 4 REDRESS NUMBER/ KNOWN TRAVELER NUMBER http://www.tsa.dhs.gov/assets/pdf/secure_f...definitions.pdf wiec to jest to samo .... wpisujesz 1 imie jesli jest miejsce na 1 imie .. jak nie jestes pewna pewnych spraw masz od tego biura lot-u,infolinie ...
Ania_A Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2010 No jest "Imię" więc chyba pierwsze tylko. Próbowałam się tam wczoraj dodzwonić, nie dało rady. Spróbuję jeszcze dziś.
Ania_A Napisano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2010 Wylatuję w pt i naszło mnie jeszcze kilka pytań (niektóre może trochę głupie, ale wolę wiedzieć ) - czy pojawienie się na lotnisku 3 godz przed wylotem będzie wystarczające? - jaka jest temperatura w samolocie? (słyszałam, że można zmarznąć przez klimę i lepiej mieć jakiś polar ze sobą czy coś w tym stylu) - czy kupić sobie coś do picia w strefie wolnocłowej czy to co będą rozdawać w samolocie jest wystarczające? - ile może potrwać odprawa na Newark? - ile może ważyć torebka którą wezmę ze sobą oprócz bagażu podręcznego? (czy są co to tego jakieś ograniczenia?) - czy wolno mi przewieźć tabletki przeciwbólowe w bagażu rejestrowanym (mam już sprawdzone, które działają szybko i wolałabym je wziąć ze sobą). To chyba tyle...
sly6 Napisano 20 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2010 3 godz na lot lotowskim samolotem powinno byc ok,chociaz sa tacy ze sa 4 godz przed.. jak mozesz regulowac klimatyzacje to sobie ja mozesz wyregolowac i powinno byc ok ,chyba ze ktos obok bedzie miec inne zdanie .jakby cos to mozesz koc dostac . to zalezy czy duzo musisz pic oraz cos popijac bo mozesz troche sie napic przed wejsciem do samolotu a potem juz w samolocie pic to co Ci podadza,zobacz na stronie lotu ile mozesz miec plynow ze soba Odprawa moze zajac 30min a moze i 1 godz,zalezy ile samolotow bedzie w tym dniu-godz do odprawy ,czy Cie nie wezma na dodatkowa rozmowe,przejzenie bagazu. a jaka wage chcesz miec takiej torebki swojej?30 kg? tabletki mozesz miec ze soba ale miej je w opakowaniu
Joanna30 Napisano 20 Lipca 2010 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2010 Dają koce na loty transatlantyckie (wlaściwie to takie cienkie tkaniny), więc nie powinnaś zmarznąć. Ale polar, czy sweter warto mieć ze sobą Picia w samolocie jest wystarczająca ilość. Jak Ci będzie mało, to zawsze możesz poprosić o więcej Ja miałam opakowanie tabletek przeciwbólowych w kosmetyczce, w bagażu rejestrowanym i nikt się do tego nie przyczepił. Nawet nie myślałam, że może
Ania_A Napisano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Napisano 22 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedzi. Ja już jestem spakowano. Wyszło mi po 1 kg więcej w każdym bagażu. Mogą się przyczepić? Jeśli tak to najwyżej będę wyciągała na lotnisku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.