juscia00 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2011 witam!!!! czy ktoś wie jak to jest z tym sprawdzaniem statusu przesyłki w dhl??? czy to wogóle działa??? od wtorku (wizyta z konsulem) czekam na paszport a na stronie dhl, wyskakuje mi brak informacji dla tej przesyłki... czy ambasada jeszcze nie przekazała przesyłki dla dhl? Cytuj
sly6 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2011 a dzwonilas na infolinie ,podaj im numer przesylki i zobacza co sie dzieje... Cytuj
juscia00 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2011 właśnie dzwoniłam na infolinie i powiedzieli mi, że ambasada jeszcze nie nadała przesyłki, byc może dzisiaj już nadała jednak oni jeszcze dzisiajszych przesyłek nie mają w systemie.... pozostało mi czekac do poniedziałku, mam nadzieje że paszport już dojdzie Cytuj
sly6 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2011 na stronie Ambasady pisze ze maja czas 5 dni roboczych aby dostarczyc paszport,do tego dodaj nie przewidziane sprawy i wtedy ten czas sie wydluzy troche.. Cytuj
juscia00 Napisano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2011 tak oczywiście, mam nadzieje, że do poniedziałku paszport dotrze do mnie bo chcę już kupic bilety i w piątek lecimy Cytuj
juscia00 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 wczoraj wieczorem dostałam wiadomosc z dhl na maila ze już mają moją przesyłkę , czyli w poniedziałek dostarczą do mnie Cytuj
wow Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2011 wczoraj wieczorem dostałam wiadomosc z dhl na maila ze już mają moją przesyłkę , czyli w poniedziałek dostarczą do mnie Gratulacje!! Cytuj
juscia00 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2011 wczoraj kurier dostarczył mi paszport i komplet dokumentów koperty oczywiście nie otwieram pakuje walizki i w piątek lecimy abyśmy tylko wyzdrowiały do tego czasu (złapało nas sezonowe przeziębienie :/masakra) pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia !!! tym, którzy czekają na zakończenie wszystkich spraw Cytuj
wow Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2011 na wszelki wypadek sprawdz jak tam pogoda w USA (zalezy do ktorego miasta lecisz) - bo torszke snieg przeszkadza i wiele lotow jest odwolanych (przynajmniej te tutaj w USA). Trzymam kciuki i wszystkiego dobrego! Cytuj
juscia00 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2011 mam nadzieje, że wszystko będzie ok i lot nie będzie odwołany a lece do NY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi