Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!!!! czy ktoś wie jak to jest z tym sprawdzaniem statusu przesyłki w dhl??? czy to wogóle działa??? od wtorku (wizyta z konsulem) czekam na paszport a na stronie dhl, wyskakuje mi brak informacji dla tej przesyłki... czy ambasada jeszcze nie przekazała przesyłki dla dhl?

Napisano

właśnie dzwoniłam na infolinie i powiedzieli mi, że ambasada jeszcze nie nadała przesyłki, byc może dzisiaj już nadała jednak oni jeszcze dzisiajszych przesyłek nie mają w systemie.... pozostało mi czekac do poniedziałku, mam nadzieje że paszport już dojdzie

Napisano
wczoraj wieczorem dostałam wiadomosc z dhl na maila ze już mają moją przesyłkę , czyli w poniedziałek dostarczą do mnie ;)

Gratulacje!!

Napisano

wczoraj kurier dostarczył mi paszport i komplet dokumentów koperty oczywiście nie otwieram :) pakuje walizki i w piątek lecimy :) abyśmy tylko wyzdrowiały do tego czasu (złapało nas sezonowe przeziębienie :/masakra) pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia !!! tym, którzy czekają na zakończenie wszystkich spraw

Napisano

na wszelki wypadek sprawdz jak tam pogoda w USA (zalezy do ktorego miasta lecisz) - bo torszke snieg przeszkadza i wiele lotow jest odwolanych (przynajmniej te tutaj w USA).

Trzymam kciuki i wszystkiego dobrego!