sly6 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2011 to musisz zobaczyc jaka jest pogoda,bedzie w NY ..ale i tak na lotnisku czasami ludzie sie dowiaduja czy leca Cytuj
wow Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2011 rzeczywiscie dobrze jest kontaktowac sie z przewoznikiem, gdyz nie wiadomo co dalej. Choc prognoza pogody wskazuje ze ma byc lepiej. Cytuj
juscia00 Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2011 dzisiaj i jutro w NY ma byc ok bez deszczu i śniegu w Polsce tez zapowiada sie nie najgorzej wiec myślę, że nic nie stanie na przeszkodzie do lotu Cytuj
juscia00 Napisano 7 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2011 witam wszystkich z NY dolecialam szczesliwie teraz czekam na gc powiedzcie mi czy na lotnisku powinnam dostac jakis dokument czy jakies potwierdzenie ? bo nic nie dostalam wzieli ode mnie tylko wszystkie dokumenty podpisalam sie na kartoniku i zlozylam odcisk palca... to wszystko? musze cos jeszcze zalatwiac czy tylko czekac.... ? Cytuj
sly6 Napisano 7 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2011 a dostalas pieczatke do paszportu ze masz juz staly pobyt?bo masz czekac na SSN oraz GC.. jak nie bedzie szybko SSN wtedy poszukaj w skrzynkach sasiadow czy tam cos nie dotarlo lub tez idz do urzedu aby sie spytac co jest z numerem tak samo z karta ze jak dlugo nie bedzie tzn z 1 miesiac to mozesz zaczac szukac,poszukaj watkow na forum na ten temat. Cytuj
juscia00 Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 pieczatke dostalam taka sama jak moja coreczka majac obywatelstwo tylko u mnie jest jeszcze napisane cr1 i nr Fib 0***** Cytuj
sly6 Napisano 8 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2011 tzn ze jak ktos bedzie sie znac na tych pieczatkach to bedzie wiedziec na jakiej wizie wlecialas na teren USA Cytuj
juscia00 Napisano 9 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2011 to to ja wiem ale czyli powinnam dostać jeszcze jakaś pieczątkę bo pisałeś coś o pieczątce na pobyt stały... Cytuj
sly6 Napisano 9 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2011 to jest wlasnie ta pieczatka ktora dostalas na granicy,nic wiecej nie dostaniesz i dostalas na granicy.. Cytuj
juscia00 Napisano 9 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2011 oki dzieki wielkie to teraz zostało mi czekać na gc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi