pacio177 Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2011 Mam pytanie apropo przyznawania GC . Zalozmy ze dla jakiegos kraju X jest przyznaczona pula 10000 GC.Zostaja one rozlosowane zas pozniej przy rozmowach X osob odpadlo. Czy w ich miejsca sa wowczas wstawiani do rozmowy jacys kolejni ludzie z jakiejs listy rezerwowej czy jak?
sly6 Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2011 pacio widze ze nie czytales wielu tematow o tym ,,darek wiele razy pisal az za duzo o tym ze mozesz byc wylosowany ,dostac papiery ,odeslac je a nie byc poproszonym na rozmowe poniewaz te osoby co mialy wczesniejszy numer -nikt nie odpal na rozmowie czy na papierach .Bo zawsze losuje sie wiecej osob niz jest dostepnych wiz. A rozmowy trwaja od 1 pazdziernika do 30 wrzesnia. I w tym czasie mozesz byc poproszony na rozmowe lub tez nie.
pacio177 Napisano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2011 Przyznaje sie ze sie nie wczytywalem w ten temat , a akurat dzisiaj w nocy naszlo mnie takie pytanie moja babcia jakies 24 lata temu wylosowala wlasnie niby GC jednak ze do rozmowy z kosulem nie doszlo
sly6 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2011 nie wiem co bylo 24 lata temu ale to nie byla loteria ta jest od 1995 roku
rynr Napisano 11 Września 2011 Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Nie jest chyba powiedziane, że dokładnie 15. Myślę, że dowiemy się wszystkiego już niebawem, może nawet jutro
azao Napisano 11 Września 2011 Zgłoś Napisano 11 Września 2011 Nie jest chyba powiedziane, że dokładnie 15. Myślę, że dowiemy się wszystkiego już niebawem, może nawet jutro może.... lepiej nastawić się na najgorszy scenariusz terminowy... PODKREŚLAM.... NAJGORSZY SCENARIUSZ TERMINOWY... NIE NAJGORSZE WIEŚCI.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.