nrm Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam nadzieje, ze dv 2013 bedzie dla Polakow. Ja tez nie radze patrzec na wiki, bo tam kazdy moze zmienic dane.
michaelz Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam nadzieje, ze dv 2013 bedzie dla Polakow. Oj też mam taką nadzieję
sly6 Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2011 a ja zadam proste pytanie czy znacie zasady tej loterii?-pytanie kieruje do pewnych tylko osob bo mozna sie cieszyc ale jak sie pozna zasady wtedy moze nie byc wesolo no ale
nrm Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja znam, wiem, ze szanse sa niewielkie, ale sa. Jak pewnie wiesz z mojego innego tematu nie mam szansy na dluzszy pobyt, poza h2b, albo transferem z firmy, wiec lepsze to niz nic. Wytlumacz czemu mielibysmy sie nie cieszyc z mozliwosci, bo nie rozumiem?
sly6 Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2011 hm moze jeszcze raz napisze ..to co napisalem nie odnosi sie do takich osob jak TY np nrm a do takich ktorzy uwazaja ze wyslanie zgloszenia i wylosowanie to wiza w kieszeni oraz nie znaja za bardzo przepisow ktore ma loteria wizowa.
maciopa Napisano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2011 Na dzień dzisiejszy po prostu trzymajmy kciuki żeby Polska była znowu eligible do udziału w loterii już w tym roku czego sobie i Wam życzę ;-D Wskaźnik 1.75% świadczy o tym że o jedno miejsce do ubiegania się o GC konkuruje ok 57 aplikantów (przedmiotową szansę mogą podwoić małżeństwa), a 50% szansa otrzymania GC świadczy tylko o tym że losują ok 2 razy więcej osób niż jest GC dla danego regionu.
sly6 Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2011 a jeszcze lepiej maja osoby ktore maja rodzicow bo maja az 3 szansy,,bo jesli Mamy czy tez Ojca nie wylosuja to moga ta co skonczyla 18 lat tylko ze jest jedno ale co do dzieci ze nie moga miec w czasie rozmowy wiecej niz 21 lat jesli beda isc razem z rodzicami po wize.
MATIX Napisano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2011 A powiedz mi, do losowania karty trzeba mieć skończone 18 lat czy 21?
sly6 Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2011 Matix jak napisalem jesli sam skladasz to 18 lat musisz miec skonczone jak wysylasz zgloszenie ..a jak z rodzicami-rodzicem bys lecial to nie skonczone 21 lat musisz miec przed rozmowa po wize na pobyt staly z loterii
pelasia Napisano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2011 kiedys rowniez mieli wymagania co do lat nauki, pewnie to sie nie zmienilo...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.