mkwiat35 Napisano 31 Maja 2011 Zgłoś Napisano 31 Maja 2011 chialabym uspokoic wszystkich ktorzy maja pzesiadke we Frankfurcie lecialam 29.05 z wawy do frankfurtu i z frankfurtu do newaku(USA) bardzo sie denerwowalam ale nie ma nic prostrzego, trzeba tylko trzymac sie nr bramki ja mialam A63 i kierowalam sie na literke a potem na nr 63 jest wszystko badzo prosto oznakowane
marcin1 Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 a pytalisie ciebie cos kolo bramki czy cos ??
Joanna30 Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 Pewnie sprawdzali paszport i wzięli kartę pokładową, której potem część (bądź całą) oddali
marcin1 Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 aha a mam takie pytanie czy jak bede bral aparat to musze to napisac na tym formularzu celnym czy jakos tak??
Joanna30 Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 A dlaczego? Widziałeś ten druk deklaracji celnej? Tam jest wyraźnie napisane, co trzeba wpisać. A dodatkowo w instrukcji jest wszystko wytłumaczone. I sprzęt fotograficzny nie
sly6 Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 tak samo sprzet komputerowy -kamere video jesli jest nasza wlasnoscia a nie prezentem
wilkbiker Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 ja lecę 2 lipca lufthansą przez frankfurt. Czy dokumenty potrzebne do wjazdu (rozumiem że tylko I-94 ? ) dostanę w Katowicach czy Frankfurcie ? Czy ktoś z was wypełniał dane wizowe na stronie lufthansy, czy można to też zrobić na lotnisku ?
sly6 Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 ani w Katowicach i Frankfurcie tego nie wypelniasz I-94 itd takie cos dostaniesz w samolocie jakis czas przed ladowaniem w USA do wypelnienia .. a gdzie masz takie dane na stronie lufthansy?podaj linka do tego
wilkbiker Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 jak wejdziesz w moje rezerwacje, tam pod danymi lotu masz tabele "Dane wjazdowe i wizowe" Rubryka wizowa wygląda tak: http://img215.imageshack.us/img215/280/wiza.jpg Swoją drogą co wpisać w "Kraj" ? to jest kraj do którego jest wystawiona wiza rozumiem ? I-94 dostaję w samolocie, to we Frankfurcie nie muszę nic wypełniać ani drukować ?
sveg Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2011 jak wejdziesz w moje rezerwacje, tam pod danymi lotu masz tabele "Dane wjazdowe i wizowe"Rubryka wizowa wygląda tak: http://img215.imageshack.us/img215/280/wiza.jpg Swoją drogą co wpisać w "Kraj" ? to jest kraj do którego jest wystawiona wiza rozumiem ? I-94 dostaję w samolocie, to we Frankfurcie nie muszę nic wypełniać ani drukować ? ale po co wypełniasz te dane? są wymagane przez lufthansę? po co liniom lotniczym takie szczegóły? I-94 stewardessa rozdaje jakąś godzinę przed lądowaniem w USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.