Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

tak,

zanim sie pojdzie po promese, nalezy wypelnic specjalny formularz.

Jasne ;) .

Aha rozumiem. Myslalem ze wypelniaja to tylko ci ktorzy juz maja zielone karty ;)

Dokładnie,dobrze myślałeś, żeby się czegoś zrzec, pasowałyby być w posiadaniu tego "czegoś" :rolleyes: .

Napisano

No to teraz ja. Jutro mam rozmowe o 8:30 w krakowie. W związku z tym że wielu osobom ten wątek na forum pomaga przybliżyć ich własną sytuację przed rozmową (sam tu często zaglądałem) opiszę moją sytuację:

Mam 38 lat, wolny, pracuję w tym samym zakładzie od 18 lat, zarabiam brutto 2250 pln (tak też napisałem we wniosku) więc kokosów nie ma :-) Kończę budować mały domek, miałem odmowę wizy turystycznej sześć lat temu z powodu małych związków z krajem. Od tamtej pory nie ubiegałem się o wizę i podróżowałem: egipt, singapur, malezja, chiny. Wybieram się do wujka, który jest tam legalnie od 28 lat. Mniej więcej tyle. Sześć lat temu było coś ponad 30% odmów. Może się uda. Trzymajcie za mnie kciuki :-) Po powrocie opiszę całą rozmowę, nawet jeśli mnie "odpalą".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...