mmaarreekk Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 to jak to teraz kazdy przed otrzymaniem wizy musi sie zrzec green card?
ilya_ Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 tak, zanim sie pojdzie po promese, nalezy wypelnic specjalny formularz.
mmaarreekk Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 Aha rozumiem. Myslalem ze wypelniaja to tylko ci ktorzy juz maja zielone karty
haneczka019 Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 tak, zanim sie pojdzie po promese, nalezy wypelnic specjalny formularz. Jasne . Aha rozumiem. Myslalem ze wypelniaja to tylko ci ktorzy juz maja zielone karty Dokładnie,dobrze myślałeś, żeby się czegoś zrzec, pasowałyby być w posiadaniu tego "czegoś" .
mathew75 Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 No to teraz ja. Jutro mam rozmowe o 8:30 w krakowie. W związku z tym że wielu osobom ten wątek na forum pomaga przybliżyć ich własną sytuację przed rozmową (sam tu często zaglądałem) opiszę moją sytuację: Mam 38 lat, wolny, pracuję w tym samym zakładzie od 18 lat, zarabiam brutto 2250 pln (tak też napisałem we wniosku) więc kokosów nie ma :-) Kończę budować mały domek, miałem odmowę wizy turystycznej sześć lat temu z powodu małych związków z krajem. Od tamtej pory nie ubiegałem się o wizę i podróżowałem: egipt, singapur, malezja, chiny. Wybieram się do wujka, który jest tam legalnie od 28 lat. Mniej więcej tyle. Sześć lat temu było coś ponad 30% odmów. Może się uda. Trzymajcie za mnie kciuki :-) Po powrocie opiszę całą rozmowę, nawet jeśli mnie "odpalą".
ilya_ Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 jak dla mnie ok... jestes po rozwodzie? czy wolny od urodzenia ?
ilya_ Napisano 12 Maja 2013 Zgłoś Napisano 12 Maja 2013 tak jak pisalem, dla mnie ok. mam nadzieje, ze przejrzales caly ten temat o wizytach w konsulacie....
mati_luzik Napisano 13 Maja 2013 Zgłoś Napisano 13 Maja 2013 W czwartek wizyta w konsulacie, spotkanie umawiałem wczoraj online, 4 dni trzeba czekać. Zobaczymy jak pójdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.