bloczek2 Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 @kismet75 A co oznaczaja te gwiazdki? Googlowalem, ale rozne teorie spiskowe ludzie wymieniaja i nie wiem, komu wierzyc.
quarterback87 Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Nikomu. Te gwiazdki nie mają żadnego znaczenia.
sly6 Napisano 25 Września 2017 Zgłoś Napisano 25 Września 2017 Godzinę temu, Michał Paczyński napisał: @kismet75 A co oznaczaja te gwiazdki? Googlowalem, ale rozne teorie spiskowe ludzie wymieniaja i nie wiem, komu wierzyc. podobne teorie masz tutaj .. Ile ludzi tyle teorii.
Gość Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 To i ja się "pochwalę". Dwie rozmowy, dwie odmowy...:) Pracuje na umowe o prace na czas nieokreślony, zaczelam szkole, nie mam rodziny w usa, nikogo tam nie znam. Bilet kupiony w obie strony- tydzien pobytu w Nowym Jorku. Mimo wszystko cos nie przypasowało. Smutne, czlowiek chce spelnic swoje marzenie, zobaczyc Nowy Jork, a decyzja jednej osoby moze wszystko od tak zepsuć. Pani w konsulacie zaprosila mnie ponownie jak bede miala meza lub dzieci serio?! Musze wziac slub lub urodzic dziecko zeby pojechac na tygodniowe wakacje?! Wszystkim ktorzy dostali wize- gratuluję :))
Gość Napisano 7 Października 2017 Zgłoś Napisano 7 Października 2017 28 minut temu, sly6 napisał: inna osoba i może być wiza. Przepraszam, nie sprecyzowalam- bylam u dwoch innych.
sly6 Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Napisano 8 Października 2017 a ja doprecyzuje.. Nie ma znaczenia czy masz męża czy dzieci bo np kolejna osoba powie że masz wizę mimo bycia samej lub tez brak wizy mimo ze masz męża i dzieci,dziecko. Jedni mają wizę za pierwszym razem inni za piątym . Poczytaj różne historie i sama zobaczysz jak bywa.
Gość Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Napisano 8 Października 2017 Niby tak, ale jak już w systemie widnieja dwie odmowy to chyba latwiej nie bedzie na pewno bledem byl zbyt krótki czas miedzy dwoma rozmowami.
sly6 Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Napisano 8 Października 2017 a ile odczekałaś czasu między jedną a drugą rozmową? Czasami jest źle tak iść.
quarterback87 Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Napisano 8 Października 2017 6 godzin temu, sly6 napisał: a ile odczekałaś czasu między jedną a drugą rozmową? Czasami jest źle tak iść. A czasem nie. Tam nie rządzi loteria, tylko psychologia i ocena własna urzędnika konsularnego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.