azrael Napisano 15 Maja 2011 Zgłoś Napisano 15 Maja 2011 ATT na Iphona na GSM. Ale ogolnie najlepsza telefonia na karte jest T-Mobile (Sa tylko dwa operatory GSM. Niedulgo bedzie jedna ) Nie mas wyboru jest ATT albo nic. T-Mobile ma inny sygnal na 3G ktory Iphone nie odbiera.
sly6 Napisano 15 Maja 2011 Zgłoś Napisano 15 Maja 2011 a verizon > to podobno jest dobra siec oraz ma prawie wszedzie 4g.
sly6 Napisano 18 Maja 2011 Zgłoś Napisano 18 Maja 2011 co do neta to masz w USA bezplatne hot spot wiec cos tam sie znajdzie aby cos wyslac z laptopa
loco1 Napisano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 Zdecydowanie polecam takie rozwiązanie: http://www.simplecallingservice.com/index.html Pzdr.
Paweł Janda Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 Ostatnio rozmawiałem ze znajomym, który jest stałym bywalcem w USA (o ile dobrze pamiętam gość zaliczył 27 podróży do tego kraju) i podobno w USA jest tylko dwóch operatorów GSM, wspomniany T-Mobile i bodajże Verizon, z tego co czytam również AT&T obsługuje GSM, więc łącznie jest max. trzech operatorów (choć nie wiem czy każdy ma karty SIM w swojej ofercie, T-Mobile tak, ale czy pozostała dwójka?). Więc wybór dla osób chcących korzystać z własnego telefonu i amerykańskiej karty jest raczej niewielki. Ja w każdym razie mam pełne zaufanie do panów z Deutsche Telekom, jestem klientem T-Mobile od jakichś czterech lat z groszami i jestem szalenie zadowolony. edit: byłbym zapomniał, AT&T przejmuje T-Mobile, prawdopodobnie w przyszłym roku.
jkb Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2011 Ja mam prepaid w T-Mobile, nie narzekam. Pozdrawiam!
MyMEN Napisano 7 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2012 najlepszy prepaid to simple mobile, http://www.mysimplemobile.com/ za 40 dolcow wszystko unlimited nawet smsy do polski i internet 3g.
wodnik Napisano 16 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2012 a ja polecam Straight Talk z Wall Mart'a - za 60$ na 30 dni - mam nielimitowane rozmowy, smsy i internet - takze na stacjonarne do Polski
PannaDi Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 Witam serdecznie Za tydzień wylatuję do Nowego Jorku i mam pytanie odnośnie karty sim do iPhona 4S. Jaką kartę i gdzie kupić? Czy rzeczysicie tylko ATT ma opcję kart dla iPhonów? Karta będzie mi potrzebna na 3 tygodnie. Czy dostanę prepaida na iPhona 4S? Zależy mi na tym by móc kożystać ze swojego telefonu chociażby dlatego że pozgrywałam sobie dużo aplikacji związanych z NY z których chcę kożystać na miejscu. Jeszcze jedno pytanie czy jeśli będę kożystać ze swojego telefonu na Polskim numerze to po pierwsze czy będzie działał a po drugie czy jak wyłącze sobie transmisję danych to będzie taniej ? Prosiłabym o szybką odpowiedź będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.