sly6 Napisano 13 Września 2012 Zgłoś Napisano 13 Września 2012 Nigella i zobaczysz jak za 2-3 lata napiszesz ze masz juz obywatewlstwo USA jak pewna uzytkowniczka KW-tak samo sie pytala.odpowiadala a potem zlecial ten czas tak szybko ze juz ma obywatelstwo USA czego Tobie i innym zycze
duberman1985 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Jutro czeka mnie rozmowa bez stresu sie nie obedzie, jestem ciekawy czy wszystkie dokumenty mam dobrze wypelnione w zwiazku z tym pare ostatecznych PYTAN... Czy wszystkie dokumenty DS 156, DS156k, DS 157 mam miec juz podpisane i wklejone zdjecia? Czy robi sie to dopiero przy konsulu? Drugie pytanie to czy wypisany przez moja narzyczona I-134 w kolorze niebieskim to problem? Wiem ze to glupie, ale rozne rzeczy przychodza mi do glowy
Caroll&!# Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Po pierwsze, powodzenia jutro! Odnośnie zdjęć, ja je miałam osobno w kopercie, wszystkie podpisane z tyłu. Formy wszystkie wypełniłam wcześniej, ale DS156k nie wolno podpisać, dopiero przy konsulu (jest to wszystko napisane na formach, nie przoczysz 'DO NOT WRITE BELOW THAT LINE' na pewno ) I-134 na niebiesko nie powinno być problemem, nie jest to dokument legalnie wiązący, więc powinni machnąć ręką, że nie na czarno wypełniony
Maja.. Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 I jak tam wrazenia na rozmowie?Daj znac jak bedziesz juz 'po'
duberman1985 Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Witam Jesli chodzi o sama rozmowe to musze powiedziec, ze bardzo przyjemnie najgorsze te czekanie, ale nie bylo zadnych problemow. Aktualnie paszport juz mam w reku, bilety zakupione, pozytywne napiecie rosnie Zycze powodzenia wszystkim!
Nigella Napisano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Gratuluję i również trzymam kciuki za wszystkich, którzy są jeszcze "przed"
lmonika Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Tak mi się nasunęło pytanie. Mój Luby chciałby być ze mną na rozmowie. Czy wpuszczą go ze mną na rozmowę o wizę k1?
jkb Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Tak, bez problemu. Ochrona widząc paszport amerykański wpuszcza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.