Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to za 3,5 godziny koniec zapisów :)

Tymczasem może ktoś wie kiedy ostatnim razem Polska była włączona do loterii wizowej bo znajomy mnie dziś pytał i nie byłem w stanie mu odpowiedzieć!

Polacy mogli ostatnio uczestniczyć w DV-2006

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

awa83 a gdzies wyczytal ze jest 3,5 godz i koniec zapisow>?

bedzie koniec ale o godz 17 polskiego czasu a wiec dluzej niz 3,5 --to nie godzina 5 nad ranem a 17 ;)

specjalnie dalem taki link na forum aby ktos widzial jak z tym jest bo mielismy zmiane czasu i nie bedzie to godz 18 a bedzie to 17 godz

http://forum.usa.inf...e-zmiana-czasu/

wczoraj po 14 pisalem tez o tym

http://forum.usa.inf...a/page__st__350

Napisano

zlorzyłem wniosek w połowie listopada i teraz patrze na swoje zdj ktore zrobilem u fotografa wczesniej po pokazaniu mu wymogów co do zdjecia , zauwarzyłem w tej chwili ze moja głowa jest odchylona minimalnie w jedna strone a tam wyraznie było napisane ze nie morze byc, wiec mam pyt w czy jak zdjecie przeszlo ten test w ktorym morzna było sprawdzic czy jest prawidłowe to znaczy ze nie ma zadnych obaw i jest wszystko w ok??tak czy nie? bo nie wiem jak mam potraktowac teraz tego fotografa.

Napisano

i jeszcze jedno pytanie podczas wyników opiszą tam wszystko z jakiego powodu ktoś sie nie dostał np. ze wniosek został odrzucony? czy poprostu wygrałem lub niewygrałem?

nie minimalnie uszy są widoczne wzrok tez jest prosto itd pozatym ze trochę mi zjechała w jedna strone jakies 2-3mm

Napisano

Oczywiście że nic nie napiszą...

zlorzyłem wniosek w połowie listopada i teraz patrze na swoje zdj ktore zrobilem u fotografa wczesniej po pokazaniu mu wymogów co do zdjecia , zauwarzyłem w tej chwili ze moja głowa jest odchylona minimalnie w jedna strone a tam wyraznie było napisane ze nie morze byc, wiec mam pyt w czy jak zdjecie przeszlo ten test w ktorym morzna było sprawdzic czy jest prawidłowe to znaczy ze nie ma zadnych obaw i jest wszystko w ok??tak czy nie? bo nie wiem jak mam potraktowac teraz tego fotografa.

Myślę że powinieneś pozwać go do sądu za straconą szansę (1 na milion czy coś ale zawsze) emigracji do US...

Napisano

Ludzie z kręczem szyji są wykasowywani z bazy od razu jako nieczyści rasowo i z ubytkami genetycznymi... Life is hard :P

I pomyśleć, że mój prapradziadek pomagał tworzyć ten kraj... (tak się tylko nieśmiało przypominam kzielu ;) )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...