gocha80 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 no bo przeciez składanie jest w pażdzierniku kurde ale zakrecili
neli365 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Przed Chwilka weszłam na Moje Konto I oto co sie zmienilo!!! ) Juz nie ma informacji o tym ze 1 october 2012 MAY Be More Selections ale jest to :"Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. More entries will be selected in early October 2012, so please keep your confirmation information until at least that time." Czy wy tez macie takową informacje??? Ze Na początku pazdziernika BĘDĄ losowac wiecej kart )))) Sprawdzcie Swoje Konta , czy tez macie takową informacje )))
SuperTraveller Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Ten komunikat zmieniał się już parę razy, do października pozostało niewiele czasu więc wystarczy jeszcze trochę poczekać. Jako ciekawostkę dodam, że nie mogę sprawdzić swojego statusu, pojawia się komunikat o błędzie napisany czerwoną czcionką.
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 co jest wazne ze wiadomo kiedy beda przyjmowac zgloszenia na dv 2014
neli365 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 Aha , Moj komunikat zawsze byl taki sam tzn. zawsze bylo napisane ze MOZE beda dolosowywac ale nie bylo informacji ze beda na pewno. MOZE INNI MIELI JUZ TAKI KOMUNIKAT , JA nie wiec sie ucieszylam ja tak sie zastanawiam czy jesli bedzie to dodatkowe losowanie i jesli ktos wylosuje , ale z oczywistych wzgledow bedzie mial wysoki numer i jak wiadomo jesli jest wysoki to nie wiadomo czy w ogole bedzie mial szanse przystapic do Interview , to czy taka osoba moze brac udzial w losowaniu dv 2014??? hm dziwne to troche , bo jesli sie nie zalapie na interview , to automatycznie traci szanse w dv 2014?? Co o tym myslicie??
gocha80 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 zdaje sie ze to był tylko falstart, juz nie mam nic o DV2014
sly6 Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2012 a dlaczego ma cos tracic ?gorzej jak zostanie tutaj wylosowana i tutaj i nie wiadomo jak wysylac papiery Nic sie nie traci i mozna wyslac na dv 2014 zgloszenie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.