Myszka1409 Napisano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 Mam tam znajomych myślę że mi pomogą
Myszka1409 Napisano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 A kopan to może się że mną na żywo spotka a nie ocenia ludzi po tym o co pytaja. Nigdy nie chciałam opuszczać Polski ale po tym jak nie mogę. Od ponad roku szukam pracy i nic to On tez by chciał Polskę opuścić, a zresztą sam ma wpisane Cleveland a pisze po polsku więc i co chodzi. Trochę szacunku. A czemu Ty nie mieszkasz w Polsce. Ja napisalam ze i tak bede tam mieszkala bo doloze wszelkich starań żeby tak mieszkac.
Myszka1409 Napisano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 A tak w ogóle to nie mam mamy więc na jej złosc kopan nie odmroze sobie uszu... chociaż wiesz co nie jeden z moich koni jest madrzejszy od Ciebie i jest więcej wart...
makdonald Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 Ja nie będę mieszkała w Polsce, ale nie przez kraj sam w sobie ale przez rządy. Chce bardzo wyjechać z Polski i Europy w ogóle ;/ a Floryda moje marzenie. wiem że tak czy tak sie tam znajde przez wiele lat jezdzilismy z dziecmi na wakacje na floryde samochodem z ohio dzieci podorastaly i wyprowadzily sie z domu teraz na floryde nic nas nie ciagnie miejsce jak miejsce - mozna znalezc bardziej i mniej ciekawe ( yawn)...
makdonald Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 A kopan to może się że mną na żywo spotka a nie ocenia ludzi po tym o co pytaja. Nigdy nie chciałam opuszczać Polski ale po tym jak nie mogę. Od ponad roku szukam pracy i nic to On tez by chciał Polskę opuścić, a zresztą sam ma wpisane Cleveland a pisze po polsku więc i co chodzi. Trochę szacunku. A czemu Ty nie mieszkasz w Polsce. Ja napisalam ze i tak bede tam mieszkala bo doloze wszelkich starań żeby tak mieszkac. o, faktycznie ma napisane cleveland czyli moj sasiad na rzut beretem a propos szukania pracy- kilku moich sasiadow szuka juz po kilka lat rok to jak to mowia "nie wyrok"
makdonald Napisano 9 Marca 2012 Zgłoś Napisano 9 Marca 2012 uwielbiam konie myszko a co zrobisz z ta stadnina jak sie przprowadzisz na floryde ? wezmiesz konie ze soba ?
PawellitoWawa1983 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Jak uda mi się wylosować zieloną kartę to atakuje florydę, miami, fort lauderdale, tampa, orlando, napewno ktoreś z tych miast. Bliższe mi jest Miami gdyż ciągle nie mogę się otrząsnąć z serialu z lat 80 tych Miami Vice
Joanna30 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 A jak u Ciebie z hiszpańskim? Tam bardziej Ci się przyda niż angielski
kzielu Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Jak uda mi się wylosować zieloną kartę to atakuje florydę, miami, fort lauderdale, tampa, orlando, napewno ktoreś z tych miast. Bliższe mi jest Miami gdyż ciągle nie mogę się otrząsnąć z serialu z lat 80 tych Miami Vice Przyznam szczerze ze Twoje posty z ostatnich dwoch dni sa zdecydowanie najbardziej zabawne w tej chwili... Jak juz znajdziesz robote w tym McDonaldzie, to wymysl jeszcze z czego bedziesz zyl - bo na pewno nie z pensji z McDonaldsa...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.