spidPL Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 ciocia nikogo nie zapraszaja bo dopiero od maja ma GC a poprzednio pisalem ze do przyjacioli rodziny mojej, ktora jak przylatuje do PL to jest u nas zawsze.. to co radzisz sly ??? ciocia jest prawdziwa !! po jakim czasie moge starac sie o wize ?? w lipcu bedzie git albo sierpniu ??
Gucio Napisano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 w nastepny dzien sie mozesz nawet starac. Tyle ze to raczej strata kasy Ja jak moj ojciec byl na GC a ja w szkole to 2 razy nie dostalem wizy.
sly6 Napisano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 a Ciocia jak dostala GC,?jak przez malzenstwo i nawet z milosci to Ty mozesz tej wizy nie otrzymac mozesz zrobic tak samo..co nie znaczy ze tak bedzie ale moze tak byc..
spidPL Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 ciotka dostala bo jej mama i brat tam maja obywatelstwo wiec bez lipy chyba ??
sly6 Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 i bez lipa jak i bez lipy jak juz napisalem ,zalezy na kogo popadniesz i jak ktos takie cos zobaczy..chyba zyjesz dlugooo na tym swiecie ze kazda osoba widzi Cie inaczej a Ty jestes ta sama osoba ..ja tego az za bardzo doswiadczam ,jestem taki sam a mam rozne odpowiedzi ludzi..
spidPL Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 okej ale czy mogę podjąć się starania o wize np juz w lipcy ?? to nie bedzie za wczesnie ? czy mam jakis czas regulaminowy na odczekanie ??
sly6 Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 kiedys byl taki czas ale ludzie i tak szli po kolejne wizy .Mozesz juz teraz podjac starania o wize ale co bedzie to zobaczysz . Sa przypadki ze ludzie byli po wize za tydzien czasu i dostawali a inni nie .
spidPL Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 aha, dziekuje za informacje, bede pewnie sie jeszcze pytac ale to na bierzaco za jakis czas
Czeki Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 mam 15 lat. zawsze chcialem zobaczyc ten kraj na zywo i przokonac sie jak tam jest. prosze o jakies wskazowki. czy moge sie ubiegac o wize za rok? czy jeszcze za wczesnie? czy mam duzo szanse bedac tak mlodym czlowiekiem? w USA nie mam rodziny. Jedyna osoba ktora tam znam jest dobra znajoma moich rodzicow. I czy według was opłaca się tam jechać? Prosze o pomoc. O Stanach mysle codziennie. CODZIENNIE!!!
sly6 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 a ta znajoma tak samo mysli jak Ty,odbierze Cie z lotniska Bo jak tak to teraz mozesz isc po wize
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.