Skocz do zawartości

Numer Aplikacji - Help!confirmation Number-Loteria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

albo poszukacie dobrze numeru ,lub sie pobawicie ..bo tego numeru nie dostaniecie z Ambasady,centrum wizowego ..

i prosze nie pisac na forum tych samych lub tez podobnych postow 2 razy..

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja mam wydrukowane potwierdzenie z kodem kreskowym i numerem confirmation ALE numer ma tylko 10 znaków , dodając rok 2013 to razem 14 a powinno byc 16 ( inaczej aplikacja nie przyjmuje ) o co chodzi . czy ktoś jeszcze tak ma ?

Kod kreskowy? Chyba cos przegapilem :-)

Napisano

Słuchaj jkb cocik ci sie chyba pomyliło piszesz ze numer powinien sie składac z 11 literek a ja mam w swoim numerze tylko 5 liter a reszte same cyfry poza tym pisałam tez w mojej sprawie do KCC dv i mi cos tam odpisali ale ja dobrze angieskiego nie znam za duzo tłumaczenia .

Napisano

Patrzac na moj numer to rzeczywiscie zaczyna sie 20132 a (moze 2 to PL albo EU) a potem juz w miare losowa kombinacja liter A-Z i cyfr 0-9 na kazdej pozycji

pisałam tez w mojej sprawie do KCC dv i mi cos tam odpisali ale ja dobrze angieskiego nie znam za duzo tłumaczenia .

Wrzuc tutaj istotne fragmenty (tak jak je otrzymalas po angielsku) i moze cos wywnioskujemy

Napisano

No dobra, to widocznie w moim przypadku było 11 liter pod rząd. Wybacz, nie znam innych numerów zgłoszeń niż swój i na podstawie tego wnioskuję. W związku z tym, musisz sprawdzić 36 kombinacji na każdej pozycji (A-Z, 0-9).

Pozdrawiam

Napisano

Oj nie smiej się Rademenes ciekawe jak by na ciebie popadło to nie ruletka tylko poważna sprawa ciekawa jestem np.dlaczego tak jest czy to oznacza że w moim przypadku i ninnych którzy tak samo mają jak ja że z tych 50.000 osób część takich własnie odpadło z tego powadu a następna część to jak sprawdzis z nr. i zobaczysz że nie jesteś wylosowany.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...