sly6 Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 albo poszukacie dobrze numeru ,lub sie pobawicie ..bo tego numeru nie dostaniecie z Ambasady,centrum wizowego .. i prosze nie pisac na forum tych samych lub tez podobnych postow 2 razy..
Rademedes Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Ja mam wydrukowane potwierdzenie z kodem kreskowym i numerem confirmation ALE numer ma tylko 10 znaków , dodając rok 2013 to razem 14 a powinno byc 16 ( inaczej aplikacja nie przyjmuje ) o co chodzi . czy ktoś jeszcze tak ma ? Kod kreskowy? Chyba cos przegapilem :-)
krzyzak Napisano 4 Maja 2012 Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Ciekawe gdzie go mam poszukać ja do kompa nie zapisywałam moje znaki też zaczynaja się jak Piotrka czyli 2013XXXX0XXX2XX ja mam tak .
krzyzak Napisano 4 Maja 2012 Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Słuchaj jkb cocik ci sie chyba pomyliło piszesz ze numer powinien sie składac z 11 literek a ja mam w swoim numerze tylko 5 liter a reszte same cyfry poza tym pisałam tez w mojej sprawie do KCC dv i mi cos tam odpisali ale ja dobrze angieskiego nie znam za duzo tłumaczenia .
Telesfor Napisano 4 Maja 2012 Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Patrzac na moj numer to rzeczywiscie zaczyna sie 20132 a (moze 2 to PL albo EU) a potem juz w miare losowa kombinacja liter A-Z i cyfr 0-9 na kazdej pozycji pisałam tez w mojej sprawie do KCC dv i mi cos tam odpisali ale ja dobrze angieskiego nie znam za duzo tłumaczenia . Wrzuc tutaj istotne fragmenty (tak jak je otrzymalas po angielsku) i moze cos wywnioskujemy
jkb Napisano 4 Maja 2012 Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 No dobra, to widocznie w moim przypadku było 11 liter pod rząd. Wybacz, nie znam innych numerów zgłoszeń niż swój i na podstawie tego wnioskuję. W związku z tym, musisz sprawdzić 36 kombinacji na każdej pozycji (A-Z, 0-9). Pozdrawiam
Rademedes Napisano 4 Maja 2012 Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 Daj znac jak sprawdzisz ciekaw jestem, za ktorym razem trafisz
krzyzak Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 Oj nie smiej się Rademenes ciekawe jak by na ciebie popadło to nie ruletka tylko poważna sprawa ciekawa jestem np.dlaczego tak jest czy to oznacza że w moim przypadku i ninnych którzy tak samo mają jak ja że z tych 50.000 osób część takich własnie odpadło z tego powadu a następna część to jak sprawdzis z nr. i zobaczysz że nie jesteś wylosowany.
ania j. Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 widzę że te nr to różne kombinacje ilości i liter i cyfr mają mój był 20132XXXX00XXXX0 X to litera 0 to cyfra
Rademedes Napisano 6 Maja 2012 Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 daj znac ile zajelo znalezienie tego numeru
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.