krzyzak Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 moim zdaniem to drugie i szukanie dodatkowej cyfry lub litery to jak igły w stogu siana mają ten swój system komputerowy do bani z takim czyms.
ilya_ Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 dzwoniles do kcc ? masz pdf z tym numerem lub np jakies zdjecie z monitora lub printscreena ?
krzyzak Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Ja pisałam maila otrzymałam odpowiedz taką ze znów wróciłam do punkiu wyjscia .
ilya_ Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 daj tego maila tutaj....daj ten nr tutaj...albo tego pdfa..albo nei wiem zdjecie czy cos...chyba ze sam spisywales długopisem z monitoa to wtedy KONIEC SPRAWY moze w tym pdf jest cos napisane o tym... mogles np wpisac podczas wypelnainia ł, ą, ż, ź, itp itd..... to jest nie mozliwe aby czlowiek bral udzial w DV i nie mogl sprawdzic swojego statusu....has not been selected or selected...
krzyzak Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Mam podac tego maila co mi napisali z KCC??nie stety nie mogę go wkleic bo nie mam tu "wybierz plik" to jak mam to zrobic.
morrdor Napisano 3 Października 2012 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 Chce wziasc udzial w loteri ale nie posiadam niniejszego numeru, jak go mozna zdobyc ?
sly6 Napisano 3 Października 2012 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 morrdor ten numer otrzymasz po wyslaniu zgloszenia,wyslaniu nigdy przed i radze go zapisac,schowac bo nie dostaniesz go pozniej
morrdor Napisano 3 Października 2012 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 Aha to rozumie że pierwsze musze sie zgłosić, a później wziąść udział w loterii ? Przez formularz w linku poniżej mogę dokonać zgłoszenia ? https://www.usgreencardoffice.com/pl/apply
sly6 Napisano 3 Października 2012 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 strona rzadowa oraz bezplatna https://www.dvlottery.state.gov/ samo wyslanie zgloszenia to bierzesz udzial w loterii
morrdor Napisano 3 Października 2012 Zgłoś Napisano 3 Października 2012 nice, dzieki za pomoc po pracy bede sie z tym bawil
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.