night owl Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 A jak wyglada sytuacja z tv? Jest ekran w kazdym siedzeniu czy tylko wspolne w przejsciu?
kzielu Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 A jak wyglada sytuacja z tv? Jest ekran w kazdym siedzeniu czy tylko wspolne w przejsciu? W ktorym samolocie / linii / klasie ? W Ekonomicznej LOT na 763 oczywiscie nie ma ptv, tylko w przejsciu.
night owl Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 767-300, Chicago-Warszawa, klasa ekonomiczna
Malinuh Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 Witam, a orientuje się ktoś może jak to wygląda w wypadku linii US AIRWAYS (lot FRA-PHL) też chodzi mi głównie o jakość jedzenia/ilość oraz czy napoje bezalkoholowe/alkoholowe są płatne? Pozdrawiam
Rademedes Napisano 24 Maja 2012 Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 W amerykanskich liniach lotniczych to juz chyba ladnych pare lat jak placi sie za alkohol. Swoja droga jedzenie w liniach US Airways i American Airlines wspominam nienajlepiej... moze to kwestia szczescia
tomekolodziej Napisano 24 Maja 2012 Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 American Airlines daje piwo za darmo tak samo Delta(oczywiscie na lotach z do Europy) Na lotach wewnetrznych w stanach oprocz wody pepsi itp za wszystko sie placi
urbinio Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2012 A jak jest z KLM?? Lece w środę i dodam nieskromnie ze w klasie Biznes Moja dziewczyna wygrała bilety więc lecimy. Jak tam jest z jedzeniem piciem ?? Wszystko do upadłego??
sly6 Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2012 urbinio a co pisze na stronie KLM o tym,?
Joanna30 Napisano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2012 Posiłki w KLM w klasie ekonomicznej były rewelacyjne (wg mnie oczywiście), więc w klasie biznes też powinny być co najmniej takie same Co do alkoholi, to nie piłam, więc nie mogę się wypowiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.