bajon Napisano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 a widzieliście wyliczenia na zagranicznych forach ...? Możesz podać linka do tego forum ?
terrorystka Napisano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 fora m.in. na stronach: visajourney.com immigration.com city-data.com
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 trzeba byc odwazanym ze sie liczy na rodzine,na przyjaciol,znajomych ja moge leciec do rodziny ale Ona mi w niczym nie pomoze Majac staly pobyt wiecej zrobie niz bede do nich lecial i czekal ze cos pomoga,,takie sa realia ,jesli chodzi o mnie mialem juz przeprawe i wiem co moze byc i jak moze byc
terrorystka Napisano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 no pewnie, dlatego ja liczę na siebie tylko fakt nie posiadania zalecanej kwoty bardzo mnie martwi. oby szczęście przyświecało też podczas rozmowy z konsulem i przy poszukiwaniach pracy
sly6 Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 ale jakiej kwoty zalecanej? znow sie zrobi bajzel..masz miec aby kase jak nie znajdziesz pracy a wiec mozesz miec i 1 tys dol jak i 10 tys dol..
terrorystka Napisano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2012 biorąc pod uwagę ilość postów na wspomnianych przeze mnie wcześniej stronach, gdzie ludzie marudzą, że 4 mce nie mogą znaleźć jakiejkolwiek pracy, to jednak dobrze by było mieć ze sobą więcej niż na pierwsze 3 mce (jak to jest ogólnie przyjęte) wiadomo, że każdy stan to inne koszty życia, zależy czy leci się z kimś czy samemu itd ale myślę sobie (i liczę na uwagi z Waszej strony), że jednak te 8 k usd/os. to minimum. no nic, wyjdzie w praniu jak za kilka mcy pierwsze osoby zaczną się pakować do wylotu. mam nadzieję, że na forum będzie wrzało od ich relacji
ulciaaa86 Napisano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich należę do grupy szczęśliwców,którym się udało:) Rozmowę w konsulacie mam wyznaczoną na 16 pażdziernika:) Jestem ciekawa jak idzie wam kompletowanie dokumentów?
beataa Napisano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj jadę do sądu po zaświadczenie o niekaralności (w Białymstoku). ulciaaa86, jestesmy ziomkami
muminek Napisano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2012 jak sie nie ma zalecanej kwoty nalezy zabrac namiot, spiwor i kocilek oraz suchy prowiant.podobno w kalifornii sa piekne miasteczka namiotowe, widzialek kiedys w tv, pokazywali tez dzieci ktore musialy przestac chodzic do szkoly bo rodzice potracili domy,co niektorzy chcieli sie tam zabic, tez dzieci chcialy sie tam wieszac co bylo dosc smutne, co miesiac pare samobojstw ale poza tym ogolnie czysto namioty w rzadku biezaca woda czesc nawet zabrala tam stare meble atmosfera grillowa
ulciaaa86 Napisano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2012 O jaka miła niespodzianka:) Baetaa na kiedy masz wyznaczoną rozmowę w kosulacie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.