Dejmos Napisano 25 Maja 2012 Zgłoś Napisano 25 Maja 2012 Czyli tak: każdego 15 dnia miesiąca w visa biuletin będzie podana pula aktualnie przerabianych numerów, w formacie np: 0-1000, 1000-2000 itd? Jeżeli będzie w taki sposób to wygląda na to, że główną rolę odgrywa właśnie nasz numer, natomiast z datą wysłania dokumentów chodzi tylko o to, żeby wysłać na tyle szybko, aby zdążyli przeanalizować do 30 września. Czy się mylę?
sly6 Napisano 26 Maja 2012 Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 mozesz wyslac i po 30 wrzesnia te papiery ale moze byc za pozno na rozmowe
Dejmos Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2012 Należy wysłać kopię odpisu aktu małżeństwa z tłumaczeniem, pytanie tylko czy ma być to odpis zupełny czy może być skrócony? Orientuje się ktoś?
haneczka019 Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2012 Należy wysłać kopię odpisu aktu małżeństwa z tłumaczeniem, pytanie tylko czy ma być to odpis zupełny czy może być skrócony? Orientuje się ktoś? Pełny odpis.
simk Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2012 Wysyłał już ktoś z Was aktualizację DS230? Uzupełniacie całość od nowa czy tylko te dane które się zmieniły?
Dejmos Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Info od KCC: A spouse and/or eligible children, unmarried and under the age 21 must have the above forms completed and returned before KCC can make the necessary adjustments to your case. KCC will accept this information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment. Więc wychodzi na to, że można wysłać emaila zamiast pocztą. Jak Wy robicie?
simk Napisano 3 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2012 zastanawiam się jak oni chcą aktualizację mailem skoro druków nie można zapisac na dysku? no tak, mogę zrobić skan i wtedy przesłać... sama nie wiem, może pokuszę się o wszystkie 3 metody tylko co ze zdjęciami małżonka? raczej skanu nie będą chcieli zaakceptować
Azja666 Napisano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 Ja mam za 10 dni slub. 13.08 wysle dokumenty uzupelniajace mailem i poczta. Mam nadzieje, ze zdaza wszystko sprawadzic bo mam całkiem niski numer ponizej 900 i spodziewam sie, ze rozmowa moze byc w miare szybko choc to wszystko to i tak wielka niewiadoma...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.