Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

podobno jak pisza na innych forach angielskich sa osoby co sie zarzekaja ze wylosowali dzisiaj...a do disiaj mieli status has not been a teraz maja selected.....ale sa to osoby z rejonu azji

Napisano

Bozeeeeeeeeeee!!!!!!!! Ree Mi sie Trzesaaaaaaaaaaaaaa Udalo mi sie!!!!!!!!!! Udalo sie!!!!!!!!! Dolosowali MNIEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Ale Mam Wysoki numer 29*** UDALO SIEEEEEE!!!!!!!!! Jestem W szoku!!!!!!!!! Sprawdzilam dopiero po 2 godzinach!!!!!! UDALO SIEEEEEEEE

Napisano

Ja Sprawdzalam W exploer !! Sprawdzajcie na tej Wyszukiwarce , Jezu Nie wiem Od czego mam zaczac caly proces!!! Nie bede spala cala Noc!!! Jestem w szoku!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ale nie wiem Mam ponad 29 000 numer i teraz sie boje czy sie zalapie... UDALO SIEEEEEEEEEEE :))))

Napisano

Bozeeeeeeeeeee!!!!!!!! Ree Mi sie Trzesaaaaaaaaaaaaaa Udalo mi sie!!!!!!!!!! Udalo sie!!!!!!!!! Dolosowali MNIEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Ale Mam Wysoki numer 29*** UDALO SIEEEEEE!!!!!!!!! Jestem W szoku!!!!!!!!! Sprawdzilam dopiero po 2 godzinach!!!!!! UDALO SIEEEEEEEE

No to gratuluje.. A mozesz podac date z lewego gornego rogu? (1 maja czy dzis?) Bo na innym forum jest klotnia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...