blackjerry Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 aaaaaaa czyli w kulki polecieli, jak widac nikt nie zostal wylosowany, moze z innych krajow?
mikun Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 podobno jak pisza na innych forach angielskich sa osoby co sie zarzekaja ze wylosowali dzisiaj...a do disiaj mieli status has not been a teraz maja selected.....ale sa to osoby z rejonu azji
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Bozeeeeeeeeeee!!!!!!!! Ree Mi sie Trzesaaaaaaaaaaaaaa Udalo mi sie!!!!!!!!!! Udalo sie!!!!!!!!! Dolosowali MNIEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Ale Mam Wysoki numer 29*** UDALO SIEEEEEE!!!!!!!!! Jestem W szoku!!!!!!!!! Sprawdzilam dopiero po 2 godzinach!!!!!! UDALO SIEEEEEEEE
ania j. Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 a u mnie nadal info o październiku
neli365 Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Ja Sprawdzalam W exploer !! Sprawdzajcie na tej Wyszukiwarce , Jezu Nie wiem Od czego mam zaczac caly proces!!! Nie bede spala cala Noc!!! Jestem w szoku!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ale nie wiem Mam ponad 29 000 numer i teraz sie boje czy sie zalapie... UDALO SIEEEEEEEEEEE )))
ania j. Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 u mnie w explo w ogole strona nie dziala i nie "udaje sie rozwiazac problemu" - ale to nie tylko dzis
Telesfor Napisano 22 Października 2012 Zgłoś Napisano 22 Października 2012 Bozeeeeeeeeeee!!!!!!!! Ree Mi sie Trzesaaaaaaaaaaaaaa Udalo mi sie!!!!!!!!!! Udalo sie!!!!!!!!! Dolosowali MNIEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Ale Mam Wysoki numer 29*** UDALO SIEEEEEE!!!!!!!!! Jestem W szoku!!!!!!!!! Sprawdzilam dopiero po 2 godzinach!!!!!! UDALO SIEEEEEEEE No to gratuluje.. A mozesz podac date z lewego gornego rogu? (1 maja czy dzis?) Bo na innym forum jest klotnia...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.