Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no Wlasnie wyslalam :) I nie wiem co to teraz bedzie , jesli zalapie sie na interview to zadzwonie do KCC I zapytam co z tym zrobic :) hehe naprawde to wszystko poplątane w tym roku :) no ale ja mysle ze zawsze sie znajda osoby ktore nie przystapia do calego procesu po wylosowaniu ,to zawsze moze kogos dolosuja .. Zreszta nie wiadomo jak to wszystko wyglada od "kuchni"

Dzieki Skwareek :) Powodzenia :)

Gratulacje :) proponuje Ci wkróce założyc temat na forum w którym bedziesz opisywac kolejno stawiane przez Ciebie kroki w kierunku otrzymania GC :)

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nadal ten sam - "early october". Albo dodatkowego losowania nie było, albo resztę mają tak daleko w d***, że nawet komunikatu nie zmienili.

Było dodatkowe losowanie , bo ja zostałam dolosowana:) Z tym ze Na Moim Liscie z KCC Jest data z 1 maja, wiec mysle ze oni 1 maja MNie wylosowali, a ze byl widocznie "maly" odzew z Polski badz Calej Europy to dlatego ja sie tam znalazlam dodatkowo, i mysle ze tak bedzie do wrzesnia 2013 beda stopniowo dokladac jakies pojedyncze zgłoszenia w razie niskiej frekwencji.

Napisano

jesżeli u mnie jets napisane ze not selected i informacja o early Ocober to znaczy ze nie zostałem wylsowany w tej nowej puli osoób czy niezaktualizowano wciąż danych ?:P

Napisano

Było dodatkowe losowanie , bo ja zostałam dolosowana:) Z tym ze Na Moim Liscie z KCC Jest data z 1 maja, wiec mysle ze oni 1 maja MNie wylosowali, a ze byl widocznie "maly" odzew z Polski badz Calej Europy to dlatego ja sie tam znalazlam dodatkowo, i mysle ze tak bedzie do wrzesnia 2013 beda stopniowo dokladac jakies pojedyncze zgłoszenia w razie niskiej frekwencji.

Wiem Neli, gratulacje dla Ciebie:) Sprawdzałaś swój status w maju? Czy dopiero teraz pierwszy raz?

Napisano

Przeglądając internet pod kątem informacji nt. "dodatkowego losowania" (na chwilę obecną) można postawić tezę o jego braku w dniu 22.10. - jedyne opisane przypadki dotyczą osób, które po ponownym zalogowaniu sie w dniu wczorajszym - na swoim powiadomieniu ujrzały datę 01.05.

Potwierdzać to może jedynie wcześniejsze domysły o ograniczeniu puli "powiadomionych" do założonej ilości i stopniowym "uwalnianiu" kolejnych komunikatów.

Niemniej jednak - golono czy strzyżono :D efekt jest ten sam dla osób, które zostały "swieżo" powiadomione - pozytywny i niosący w perspektywie prawo do osiedlenia się w USA.

Miłe jest, że w tym gronie znalazła sie osoba z Polski z naszego forum.

Napisano

czyli wychodzi na to, że kogoś kogo wylosowano w maju 2012 powiadomiono dopiero 22.X.... czyli można to traktować jako wylosowanie 22.X bo możliwe że dużo osób nie dowie się, że ich wylosowano a nie powiadomiono. daliby choć znać, a nie znów czekać

Napisano

No i CN, które są w okolicach 25 000 dla tych "dolosowanych", więc mało ludzi musiało się zakwalifikować do dalszego udziału w tej zabawie, stąd biorą następnych. Ciekawe na jaki zmieni się komunikat o "early october" czy 22 października, być może znowu ogłoszą następny termin uwalniania informacji o kolejnych wylosowanych.

Napisano

Wiem Neli, gratulacje dla Ciebie:) Sprawdzałaś swój status w maju? Czy dopiero teraz pierwszy raz?

Dzieki :) Status sprawdzałam 1 Maja oraz wczoraj :) Zreszta w miedzy czasie rowniez hehe :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...