linkilink Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam zadzwoń najlepiej to lekarza z listy ambasady to wyjaśni Tobie jakie szczepienia zrobić osobiście nie miałem żadnych starych kart szczepień wiec robiłem wszystkie od początku łącznie z ospą
terrorystka Napisano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2012 Linkilink - napiszesz cos wiecej o wizycie? Ile szczepien robiles? Bedziesz miec kolejna ture? Cos ciekawego lekarz mowil? pozdr
Paulina_89 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Ja poszlam do przychodni mojego lekarza rodzinnego w Polsce i tam dostałam ksero swojej karty szczepień "na piękne oczy" tzn, nic nie placilam czy cos. w domu mialam karte szczepien w ksiazeczce zdrowia, ale nie wiedzialam czy na pewno jest aktualne wszystko dlatego poszlam do przychodni.
linkilink Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam o 7:00 na Waryńskiego 9 w Warszawie ( Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów) tam zrobiłem rentgen i badania krwi wyniki miałem już 9:30 z wynikami na 10:15 przychodnia Lasermed ul. Hoża 58/60 z lasermedu do Waryńskiego 9 jest 800m badania były dość szczegółowe trwały około 40min
bebe Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 co znaczy dość szczegółowe- możesz napisać coś więcej??
Paulina_89 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Ja poszlam do przychodni mojego lekarza rodzinnego w Polsce i tam dostałam ksero swojej karty szczepień "na piękne oczy" tzn, nic nie placilam czy cos. w domu mialam karte szczepien w ksiazeczce zdrowia, ale nie wiedzialam czy na pewno jest aktualne wszystko dlatego poszlam do przychodni. acha, zapomniałam dodać, że badania miałam robione we Frankfurcie z polecenia Konsulatu we Frankfurcie i wygladalo to tak, ze lekarz przejrzala moja karte szczepien, osłuchała mnie, kazala sciagnac spodnie do kostek, tak zeby mogla zobaczyc nogi (nie wiem po co, ale tak chciala), kazala sie polozyc na kozetce, troche mnie podusila po brzuchu, powiedziala OK i kazala isc do laboratorium pietro nizej oddac mocz i na pobranie krwi oraz do zdjęcia RTG. Zadnych dodatkowych szczepien nie kazala robic. Na koniec dostalam plyte z RTG, rachunek za cala "impreze" i nara . Acha, gdyby ktops sie obawial ze nie zna niemieckiego, a chcialby ubiegac sie o wize w Niemczech, to powiem tylko tyle, ze w klinice w ktorej mialam badania mowili po angielsku.
sly6 Napisano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2012 Paulina a teraz poczytaj troche wiadomosci jak sie robi klucia z narkotykow ,kolejna sprawa to oglada lekarz czy nie masz znamion itd bo samo powiedzienie nie malo daje nalezy Cie zbadac od glowy po stopy
Paulina_89 Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2012 Nigdy mnie nie intersowało gdzie sie robi klucia hehe ale dobrze wiedziec, dziekuje! Szczerze mowiac nie myslalam, ze to o to chodzi, myslalam, ze moze sprawdzala czy nie mam jakiegos uczulenia na nogach czy czy moze sie nie okaleczam celowo co wskazywaloby na jakies zaburzenia psychiczne, ale o narkotykach nie pomyslalam. Myslalam ze o narkotykach dowiedzieliby sie z krwi lub moczu heh No, ale super, ze mi powiedziales
Joanna30 Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2012 Co do nóg, to mogła też sprawdzać, czy nie masz żylaków
Paulina_89 Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2012 Co do nóg, to mogła też sprawdzać, czy nie masz żylaków A gdybym miała , to co?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.