Amfeyo Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Witam! Mam pytanie odnosnie Zielonej Karty i spotkania w warszawskiej Ambasadzie. Otoz mam juz wyznaczony termin. I teraz pytanie : Czy po rozmowie w Ambasadzie sa jeszcze jakies formalnosci, ktore mnie zatrzymaja w kraju? Tzn czy po rozmowie moge od razu wyjechac do USA czy tez musze jeszcze zalatwiac papierki itd... Jesli ktos przechodzil przez to ostatnio, chetnie uslysze jak to wyglada na swiezo... Z gory Dziekuje Dobrzy Ludzie
Amfeyo Napisano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Zapomnialem dodac, ze generalnie pytam dlatego, zeby ewentualnie wczesniej wykupic bilet...
kzielu Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 W momencie jak dostaniesz paszport, mozesz wyjechac natychmiast do US.
maciopa Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Zapomnialem dodac, ze generalnie pytam dlatego, zeby ewentualnie wczesniej wykupic bilet... Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Bilet kupisz sobie jak juz dostaniesz zielona kartę. btw. termin rozmowy na kiedy?
sly6 Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 byl podobny temat tutaj a wiec nie ktorzy ida do dentysty,robia badania medyczne.. reguluja sprawe z podatkami i innym urzedami..
Wiarosława Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Witam! Mam pytanie odnosnie Zielonej Karty i spotkania w warszawskiej Ambasadzie. Otoz mam juz wyznaczony termin. I teraz pytanie : Czy po rozmowie w Ambasadzie sa jeszcze jakies formalnosci, ktore mnie zatrzymaja w kraju? Tzn czy po rozmowie moge od razu wyjechac do USA czy tez musze jeszcze zalatwiac papierki itd... Jesli ktos przechodzil przez to ostatnio, chetnie uslysze jak to wyglada na swiezo... Z gory Dziekuje Dobrzy Ludzie Witam! jestem tu w związku z poszukiwaniem informacji o GC,wiec od razu pytanie do Ciebie:) już masz termin wyznaczony w Ambasadzie>??? znaczy sie juz????? to bardzo szybko!!! tak mi sie wydaje! to chyba dokumanty na drugi dzien wysyłałes?? Witam! jestem tu w związku z poszukiwaniem informacji o GC,wiec od razu pytanie do Ciebie:) już masz termin wyznaczony w Ambasadzie>??? znaczy sie juz????? to bardzo szybko!!! tak mi sie wydaje! to chyba dokumanty na drugi dzien wysyłałes?? Ja śledzę rózne wątki na forum w związku z GC,dlatego się zdziwiłam,że tak szybko! Gratuluję tak w ogóle:)
kzielu Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Ale zdajesz sobie sprawe ze mozna otrzymac GC w inny sposob niz loteria ?
sly6 Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Wiaroslawa jesli czytalas forum dobrze a chyba tak to wiesz ze wzywaja na loterie od 1 pazdziernika sa rozmowy ale powiadomienie bedzie z 3-6 tyg wczesniej tutaj chodzi o inny rodzaj wizy na pobyt staly niz loteria wizowa
Wiarosława Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Ale zdajesz sobie sprawe ze mozna otrzymac GC w inny sposob niz loteria ? tak jestem tego świadoma,myslałam ze brałeś udział w dv-2013;) tak jestem tego świadoma,myslałam ze brałeś udział w dv-2013;) A tak w ogólę co za szybka odpowiedź! duzo informacji z tego forum uzyskałam i jescze ta szybka odpowiedź-dobra nie zaśmiecam forum moimi reflaksjami o jego moim odbiorze:)
kzielu Napisano 15 Maja 2012 Zgłoś Napisano 15 Maja 2012 Ja akurat w ogole w niczym nie bralem udzialu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.